YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@tkt bence de kalmaz ya daha ramazana 1 aydan fazla var, ama aramak mantıklıymış bizimle de paylaşırsanız çok iyi olur
-
Arkadaşlar tam tarih vermediler ama bayram kalmayacağı kesinmiş. Mart ayı içinde büyük ihtimalle dedi konuştuğum kişi, sonuna kalır mı dedim kalmaz 1-2 haftaya en fazla dedi. Hadi inşallah 🤲
-
arkadaşlar ben YTB sınavına ilk defa girdim. o yüzden tam hakim değilim. sınav ilanında ingilizcenin yanında 8-10 tane dilden başvuru alınmıştı. yani bu klasik sınavdan sözlüye kalan 40 kişi, örnek veriyorum 28 kişi ingilizceden 8 başka bir dilden 4 başka bir dilden gibi ayrı ayrı mı sıralanıp çağrıldı yoksa herkes girdiği dilden aldığı puana göre tek bir listede mi sıralandı?
-
açıklanmış.
-
Anlamıyorum. Şu sonuç açıklandığından beri baş ağrısı çekiyorum. Okulu dereceyle bitirip ülkenin dünyaca bilinen üniversitelerinde lisans üstü dereceler aldım. İyi derecede yabancı diller, uluslararası örgütlerde stajlar, katılınan konferanslar vsler.. kurumun değerlendirme ve yazılı sınavları sonucunda da yüksek puanlar alıp mülakata katılıp, o geçmiş başarılardan bahsedip, üzerine bir de sorulan tek bir yorum sorusuna cevap verdim. Verilen cevabın beğenildiği yüksek sesle ifade de edildi. Ama gelin görün ki yedeğe bile almamak için 2 puan notumdan kırılmış. Neden?? Konuşurken sesim bile titremedi, mülakattan çıkarken heyete sırtımı bile dönmedim ben o puan neden kırıldı yahu? Eksik olan ne? Kendi ülkemizde en iyi şekilde çalışmak ve burda yaşamak için kendimi olabildiğince geliştirdim ve çok da başarılıyım. Ama resmen ne olduğu belli olmayan bir şeyler yok diye kurumlardan dışlanıyoruz. Haksızlık. Ne kadar inançlılar bilmiyorum ama hakkımı asla helal etmiyorum.
İnşallah günün birinde bu mülakat denen ne amaca hizmet ettiği belli olmayan aşama kaldırılır da herkes hak ettiğini alır. -