YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@flu @3pruu üzerinden iki yıl geçti çok iyi hatırlamıyorum ama dediğim gibi her konudan üçer, beşer sorular vardı sanki, toplam da 100 soruydu. yazılıda karakter sınırı var mıydı emin değilim, iki soru için de birer sayfa kompozisyon yazdığımı hatırlıyorum. sorular genel uluslararası ilişkiler teorileriyle vs ilgili değil de daha çok kurumun çalışma alanıyla ilgiliydi diye hatırlıyorum. sınav öncesi mutlaka kurumun sitesini inceleyin. oradaki güncel haberleri dahi okumanızda fayda var. genel kültür soruları da sanki kurumun çalışma alanıyla ilgili gelmişti sanki.
-
@izo hocam çok sağol
-
@izo teşekkür ederiz
-
kaç puanla kapatır acaba? geçen seneleri bilen var mı
-
@goldberry hiç bilmiyorum hocam. Liste dalan yayınlamamışlardı diye hatırlıyorum. YDS 91di benim ama başka da bir kriter olmadığına göre ya B üstü herkesi çağırırlar ya da YDS puanı bazında sıralama olur eleme sınavı için soruyorsanız
-
Garip ama içimde bu sefer az başvuru olacak gibi bir his var
-
@3pruu uluslararası ilişkiler mezunu arkadaşlar bu ilanı kaçırmaz bence, hevesinizi kırmak gibi olmasın ama
-
@islimbot umarım herkes hakkettiği yerlere gelir bir an evvel diyelim o zaman çok sakin geldi başlık biraz da ondan sanırım
-
ya sınav bu cumartesi değil mi bir giriş belgesi bile yok mu ben anlamadım
-
ben de sordum, ilanda sınav giriş belgesi yazıyor ama nerden indirelecek diye, kariyer kapısında sınav giriş belgesi oluşturulmuyormuş. onun için ayrıca bir belge oluşturup yarın veya perşembe giriş belgemizi indirebileceğimiz bir link duyuracaklarmış.
-
başvurusunda değerlendirme aşamasında dışında birşey yazan var mı arkadaşlar?
-
@3pruu onun biraz solunda başvuru durumu diye bir başlık var bende orda başvuru onaylandı yazıyor ona bakmak gerek sanırım
-
@tkt başvuru alındı diyor benimkinde yanında da değerlendirme aşamasında
-
@3pruu bir sor istersen sıkıntı olmasın. sinav@ytb.gov.tr adresini vermişlerdi ya da bir ara
-
@tkt olur hocam sağolun belki de onaylanmamıştır. bilemedim şimdi.
-
Başvurunun durumu hakkında bir duyuru yapılmış arkadaşlar. Sınav giriş belgeleri, 'internet sitesinden duyurulacak olan sayfa üzerinden indirilebilecektir' gibi bir ibare konulmuş.
-
Arkadaşlar sınava girip giremeyeceğini anlayabilen var mı? Kariyer kapısından sorgulanabileceği yazılmış başkanlığın sitesinde fakat kariyer kapısında yalnızca başvuru onaylandı yazıyor.
-
tuhaf ama şimdi de başvuru onaylandı değerlendirme bekliyor diyor. bölüm bölüm değerlendirip hepsi bitince açıklanacak olabilir giriş belgeleri.
-
benimkinde de başvuru onaylandı değerlendirme aşamasında falan yazıyor. Bana kalırsa ydsde 80 üstü herkesi çağıracaklar. Ama yani yine de sınava 2 gün kala haber vermek de tuhaf bari sınavı ocak 15 gibi yapsalarmış.
-
@yomaman sabah görüştüm hocam. Bu durumda zaten sınava girmeye hak kazanmış oluyormuşuz. Giriş belgeleri yayınlanınca alır gideriz