YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@ghamul1 bu sorunun cevabını bilen var mı ?
-
@flu bir de çay kahve sorusunda bi soru hatalu gibi geldi.
Ve yani kendi beceriksizliğimi aklamak için demiyorum ama paragraflar aşırı kötü hazırlanmış. Virgülsüz cümleler vesaire.. Anlamakta zorlandım. -
@ghamul1 çay kahve sorusu da net hatalı idi itiraz eden olacak mı ?
-
@flu ben o soruyu yaptım ama. Çok hatalı gibi gelmedi açıkcası.
-
@flu evet hocam hatalıydı değil mi? Cuma veya cumartesiden birinde mecbur çay çıkıyordu ama 2. veya 3.günde de çay olcaktı. O sorudaki ikinci soruydu sanırım hatalı olan
-
@flu bu soru hatalı olabilir bence de evet. çok zorladı.
-
@3pruu o sorulardan bir soru hatalıydı hocam. 2.soruda b ve e şıkları da doğru çıkıyodu. Yanlışlık yaptığımı düşünmüyorum açıkcası. Defalarca yaptım hatta
-
@ghamul1 bende de öyle göründü en başta. Sonra öncüllerden birini yerleştirdim. Ama tamamen mantığa bürünüp yapmış olabilirim. Haklı olabilirsiniz hocam
-
Kanada alaska sorusu vardı
-
@ghamul1 hocam o kaliningrat olan sorudaydı sanırım bu adada idare ve anayasa cevaplarını hatırlayan var mıdır ?
-
@flu o zaman soruları karıştırdım ben..
-
@flu 1961 Anayasası ile ilgili olan vardı, Anayasada hangisi yoktur memura savunmasız ceza gibi şıklar vardı. Bir de ben mi yanlış hatırlıyorum acaba memura verilen ceza türü mü vardı
-
@ghamul1 memura verilen ceza ile ilgili şık idare hukuku sorusuydu 61 anayasası ile ilgili öncüller vardı sanki
-
@flu yerinden yönetim merkezi yönetim savunmasız ceza mı birşey diyordu diğer şıkları hatırlayamadım
-
@flu Anayasada yer almayanı soruyordu. Memura verilen cezayla ilgili olan şık olacaktı
-
@ghamul1 bende öyle düşünüyorum
-
Bush doktrini vardı
-
@ghamul1 bir de cbk sorusu vardı
-
@flu o neydi hocam, hiç hatırlayamadım
-
Yıldırım savaşı var Bi de