YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@3pruu hocam bende de aynısı yazıyor
-
açıklanınca ytb duyurular sayfasında görürsünüz zaten
-
@yorgunbürokrat eleme sınavından geçmişsiniz hocam. tebrik ederim.
-
@davetlimisafir hocam bu başvuru değerlendirme sonucu değil mi herkeste aynı şey yazmıyor mu ?
-
@jumong-0 evet, sayfada da yayınlanır. Mesaj da gelir belki. Biraz sabırsızız. Bir de testi geçtikten sonra 2-3 hafta yazılı beklemek var.
O daha da zor.. -
@flu herkeste aynısı yazıyor hocam, yanlış alarm
-
@davetlimisafir, içinde söyledi: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
sınavından geçmişsini
@davetlimisafir ytb sitede duyuru yok eleme sınav sonucu diye, kariyer kapısında sınavlar alanında Puan yok Durum Bekliyor yazıyor hocam
Açıklanmadı yani yanlış bilgilendirme yapmayalım -
@jumong-0 zaten bir güne açıklamaları çok zor bir ihtimal
-
Kariyer kapısımda değerleme sonuçları kısmında
Değerleme aşaması : ilk aşama sınavı
Durum : Olumlu yazıyor
Herkeste böyle mi?
-
@ascak herkeste öyle.
-
Kurumu arayıp sorsam çok mu erken, çok erken
-
@3pruu aman hocam ters etki yapar bir de, giriş belgesini bir gün önce yayınlayan bir kurumdan bahsediyoruz..
-
@ghamul1 geçen yıllara baktım eleme sınavı çok erken açıklanmış bi gaza gelmiştim de geçti
-
@3pruu hocam işte hep Salı akşamı açıklanıyordu. Ben de bu akşama bekliyorum ama tabi belli de olmaz..
-
@ghamul1 evet salı açıklanmış ama akşam olduğunu bilmiyordum bekleyelim bakalım
-
@3pruu 9'a kadar bekleyin hocam, açıklanmazsa yarına kalır
-
@ghamul1 10 gün önce elimizde olsa da çok bi şey fark etmezdi sanki. Yazılarına bakıyorum, her birinde kurumu gömüyorsun, ama her sınavında da sen varsın. Beğenmiyorsan bıraksan da beğenenler girse, böylece kimsenin hakkını da yemezsin.
-
@tkt anlayamadım ? Nerde gömmüşüm? Eleştirmek ile gömmek aynı şey mi sizce? Kişi, en çok istediği kurumun da eksiklerini eleştirebilir. Anlam veremedim böyle tepki vermenize.. Kimsenin de hakkına girmem!
Bu kurumu kimin daha çok istediğini bir Allah bilir. O yüzden ben de sizi Allah'a havale ediyorum.. -
@ghamul1 ve öyle zannediyorum ki kurumun bir gün öncesine kadar belgeyi yayınlamaması girenlerin çoğunu rahatsız etmiştir. Buna kızmak öyle sandığınız gibi abartılı bir durum değil. Herkes uzaktan geliyor, ona göre belgesini alacak, ona göre otelini ayarlayacak..
Bunun dışında bu ana kadar kurumu sizin tabirinizle 'gömmedim'. Bir dahakinde karşınızdaki insanın hakkına girmeden önce onun söylemeye çalıştıklarını iyi algılayın!... Selametle... -
@ghamul1 ben perşembe günü aldım sınav giriş belgemi ama zaten sınav ilan edildiği gün sınavın 8 ocak'ta saat 10:30'da başlayacağını öğrenmiştik, dolayısıyla belge olmasa da otel vs ayarlama zamanı vardı.
Başka bir yazında sorduğu sorulardan bazıları senin aklına yatmıyor diye dışişleri misiniz sanki diye kurumu 'gömmüşsün' yine. Dolayısıyla safiyane bir eleştiriden ziyade oturduğun yerden gömmek oluyor bu. E eski başlıklara da bakıyorum hepsinde varsın. Bi türlü giremediğin için gömüyorsan eyvallah ama beğenmediğin halde girip girip duruyorsan bırak senin yerine listeye başka birisi girsin en azından belki mutlu olur.