2021 idari hakimlik sınav soruları
-
@efe_yakup İsviçre sorusu vardi ( HMK )
-
Geometri sorusunun doğru cevabı neydi
-
@ahmtdmn 12. Soruda Kıbrıs'ın isgali olan soruydu
-
Arkadaşlar herhangi bir kurumda çalışıp idari hakimlik kazanan var mı , mülakatta işin olmasına dikkat edilip eleme yapılıyor mu?
-
@powerpuff kamu kurumunda çalışıyorum bu 4. Sınava girişim mülakatlarımın hepsi olumsuz oldu. Hiçbir önemi yok yani
-
@powerpuff hocam yanlış anlamışım sorunuzu eleme sebebinin de alınma sebebininde kamu kurumunda çalışmayla bir ilgisi olmuyor paşa gönüllerine göre alıyolar işte
-
İyuk taki hsk meslekten çıkarma sorusunun cevabı danıştay değil mi
-
@efe_yakup, içinde söyledi: 2021 idari hakimlik sınav soruları
İyuk taki hsk meslekten çıkarma sorusunun cevabı danıştay değil mi
Evet
-
@efe_yakup 1/8 yaptım ama emin değilim, yaş peoblemi sorusunun cevabı neydi yaptıysanız
-
Sorularla ilgili WhatsApp grubu oluşturuldu. Dileyen arkadaşlar katılabilir. https://chat.whatsapp.com/FsuOoczzklVDgk4oWErB4i
-
@çalışma-uzmanı 2. Öncül de mahkeme oncesi delil toplama olan soru ben bunu yanlis kabul edip 1-3 dedim ama emin degilim
-
Nispi istisnası- genel işlem
2 Alacak sona ererse faiz de sonra erer
3 Borç alacak geçmişe etkili sonra ererse borç sona ermez
4 İmkansızlık objektif ve sürekli
5 Alacağın devri borçlunun rızası gerekmez
6 2500 öderse borçtan kurtulmaz
7 para borçlarında temerrüt1- azmmettiren sorusu ceza verilmez olan
2 güvenlik tedbiri iznin iptali
3 taksirde eşya müsadesi
4 hükümlünün ölümü 1-3
5 meşru savunma yalnız 2
6 haksız tahrik
7 hepsi değerlendirilir sonuca bakılırVuk
1- mahremiyet muhasebeci
2 mühlet 1-2-3
3 belge saklama 5 yıl
4 kaçakçılık asliye ceza
5 yoklama
6 birden fazla usulsüzlük 1/4
7 tam inceleme 6 kısmi 3 ay olan şıkVergi hukuku
1- ödeme emri itiraz 110.000
2 emlak vergisi
3 gecikme zammı
4 tahkim ücret değil
5 arızi kazanç
6 gecikme faizi ve vergi aslı
7 danışta dava daire1-Faiz düşer,hasıla artar dedim,
2-İşçi Yanılma Modeli,
3-Dönüşüm sınırı
4-Bakanlığın yaptığı harcama,
5-Devlet malları kamulaştırmalı dedim,
6-Ürün farklılaştırması,
7-Karine arasında kaldım. -
@ceterisparibusss emin misiniz?
-
Bugünkü sınavı baz alırsak kaçla kapatır
-
Doğru paylaşımı yapalım liste hazırlayalım diyeceğim ama in cin top oynuyor eski hava kalmadı maalesef
-
Arkadaşlar ÖSYM soruları yayınlamış . Devletin mirasçılığı sorusunda bi sıkıntı yok mu sizce de . Atanmış mirasçı olmasına rağmen devlet mirasçı olabilir gibi bir şık vardı onun da yanlış olması gerekmiyor mu
-
@sgkemekcisi Devlet atanmış mirasçı olabiliyor
-
@powerpuff evet o şık da yanlış ama diğer şık da yanlış gibi geldi direk işaretleyip geçmiştim diğer şıkları okumadan .
-
Merhaba arkadaşlar, ÖSYM soruları yayınlamış. Aşağı yukarı herkes yaptığı doğru sayısını tahmin edebilecek durumdadır.
Bu sınava ilişkin tecrübeli olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum, sizce kaç doğru ile kapatır, geçmiş yıllarda kaç doğru mülakat için yeterli oldu? -
Ben Gk-gy den kaynaklı olarak geçen seneye nazaran 4-5 soru daha düşük kapatacağını düşünüyorum . Ya da düşünmek istiyorum:))