2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar yok mu duyumu olan ne zaman açıklanacağına dair
-
@abcd1508 bu arada balıkesir için giren var mı?
-
@abcd1508 malesef hiçbir duyum yok.
-
@abcd1508 13 kişilik sözleşmeli bilişim personeli sınav sonuç duyurusu. Şu başlığı görmekten bıktım.
-
@tim06 bugün yine aradım kurumu, 6 Haziranda kpss başvurularının bittiğini virçok adayın mağdur olacağını belirttim. Memur da bunun bilgisinin komisyona verildiğini mülakatların bu süre içinde açıklanması taleplerimizi ilettiklerini söyledi. Umarım başvurular bitmeden açıklanır
-
@abcd1508 teşekkürler hocam. İnşallah hayırlı haberler gelir.
-
Yarın defterdarlık uzmanlığı kurum içi sonuçları açıklanacakmış. Belki ikisini birlikte açıklarlar
-
@scofieldmustafa Kurum içi açıklanıyor diye bizimkini ertelemesinler.
-
@tim06 sanmıyorum hocam. Max 2 hafta içinde açıklanır. Kpss başvurularını son gün yaparsınız acele etmeyin.
-
@scofieldmustafa kurum içi sonuçları açıklandı mı ? Duyurular da yok da
-
@abcd1508 açıklanmadı hocam daha
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar inşallah bir sonraki alımlarda listeye girer.
-
Balıkesirden feragat verecek var mı arkadaşlar geçen seferde yedektim bu sene de yine yedek
-
@abcd1508 hocam kaymakamlık sınavı da var. Siz ümidinizi kaybetmeyin. Ben 2020 sınavıyla asil olarak girdim. 4 kişi Erzurumdan fergat etti sgk denetçiliği için. Eski bir guy da adalet denetçiliğini kazandı ve gitti. Yani sonuç olarak duy ve guy meslekleri yüksek puanlı arkadaşlar için birer basamak gibi. Size de sıra gelir
-
@mrgkn erzurum duyda geçen sene 3.yedektim ben 2 kişi feragat etti diye biliyorum siz guydan mı bahsediyorsunuz acaba
-
@abcd1508 duy için Pazaryolu ve Horasan feragat etmişti doğru hocam.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun
-
@abcd1508 hocam ben tam 1 sene yedek bekledim umudumu kestiğim anda farklı bir il için yedek kalmadı diye beni çağırdılar. İnsan nasibi varsa yiyor gerçekten umudunuzu kaybetmeyin ama çalışmaya da devam edin. Her şey olacağına varır.
-
@scofieldmustafa hocam diğer illerin yedeklerini aradıklarını bilmiyordum. Sanırım guydan sonra pek giren olmadı bu seneki duy'a çoğu illerde yedek aday bile yok çünkü bakalım hakkımızda hayırlısı
-
@scofieldmustafa (Adayların; sınava girdikleri il kontenjanında belirlenen bütün yerlerin, öncelikli olarak yerleşmek istedikleri sırayla belillildiği imzalı dilekçe,) arkadaşlar bu nasıl bir dilekçe örneği var mı. Linkini paylaşabilir misiniz arkadaşlar .