2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@tim06 DUY MÜLAKAT SONUÇLARININ AÇIKLANMASI HAKKINDA KURUMU ARAYAN DUYUMU OLAN VAR MI ARKADAŞLAR.
-
@tim06 iki gün önce aradım kurumu adaylar sürekli arıyor ama listeler komisyondan gelir gelmez biz yayınlıyoruz zaten geçmiş yıllarda da geç açıklanmıştı dediler. Şahsi kanaatim hazirandan önce açıklanmayacağı yönünde
-
@abcd1508 çok teşekkürler hocam.
-
@tim06 Güvenlik soruşturması bu aşamada mı yapılıyor bilgisi olan var mı arkadaşlar.
-
@tim06 hocam bu aşamada yapılıyor diye biliyorum. Açıklanma tarihiyle ilgili duyumu olan var mı arkadaşlar bu arada ?
-
@abcd1508 hiçbir bilgi yok. Bizden önceki mülakat 65 gün önce açıklanmış. BU durumda 19 gün var sonuçlara.
-
daha mülakatlarınız açıklanmadı mı arkadaşlar ?
-
@mrgkn açıklanmadı hocam
-
Arkadaşlar yok mu duyumu olan birileri ? Telegram kullanmıyorum oraya yazanlar varsa burada da paylaşır mısınız ?
-
Ben de bugün aradım ama bi gelişme yok, komisyondan listeler gelince biz hemen yayınlıyoruz dediler. Onlar da bilmiyor hep aynı cümleler dönüyor.
-
@abcd1508 erzurum tercih eden var mı ?
-
@f20 haziranda açıklanır inşallah. Benim tahminim temmuz sonu kpss falan bitince anca açıklarlar. Sizin tahmininiz nedir?
-
Bir önceki alıma göre Haziran ortalarına doğru açıklanması lazım. Mülakattan önce guy açıklandığı için mülakata giren kişi sayısı da beklenenden az oldu. Çok uzamadan açıklanır inşallah.
-
Kpss başvuruları bitmeden açıklanır mı sizce arkadaşlar?
-
@abcd1508 kpss sonuçları açıklanır 1 hafta sonra da DUY mülakat sonuçları açıklanır. Benim tahminim böyle.
-
Hocam kpss ağustosta o kadar bekleyeceklerini sanmam
-
@abcd1508 inşallah bekletmezler. Lakin hiç ses seda yok. Sanki uzunca bir süre bekletilecek gibi duruyorlar.
-
@abcd1508 arkadaşlar yakın zamanda kurumu arayan oldu mu? Sanırım Kurum içi yeni atamalar yapılmış. Bu yüzden bizim sonuçların açıklanması imkansız gibi mı duruyor. ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar.?
-
@tim06 ben aradım gelir idaresinin alımı o bizle bir ilgisi yok dendi. Ve ne zaman açıklanacağıyla ilgili de bi bilgimiz yok dendi.
-
@abcd1508 çok teşekkürler hocam.