Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@burakkoliva anadolu üninin kitapları en iyi kaynak
-
@kaymakam-hanim-0 o bağımlılık sorusuna itiraz edilebilir bence de. Diğerini bilmiyorum ingilizceye bakamadım bile ️
-
Bağımlılık sorusuna kesinlikle itiraz edilmeli bariz bir şekilde hatalı
-
@kaymakam-hanim-0 iletişim sorusuna katılıyorum kardeş. Ben de iki şik arasında kalmiştim ama en son kullanimlar ve bagimlik işaretledim. Aöf de de oyle diyorsa itiraz edilir gerçekten...
-
Arkadaşlar net bir şekilde emin olduğumuz soruları burada paylaşıp itiraz işlemini gerçekleştirelim.
-
@burakkoliva letişim endüstrisinde “yasal düzenlemelerin
kaldırılarak”, kamu mallarının özel sektöre
devredilmesini tanımlayan kavram
aşağıdakilerden hangisidir?Bu soruda ise özeleştirme ve deregülasyon yine aynı şekilde doğru cevabı verdiğini düşünüyorum.
Deregülasyon yaptım fakat özelleştirme de yapılabilir diye düşünmekteyim -
@burakkoliva evet ben de bunu yazacaktım siz benden önce yazmışsınız
-
@burakkoliva özelleştirme ekonomik bir kavram. Soru kökünde yasal düzenlemeler diyor, TDK regülasyon: “ayarlama, düzenleme”
-
@burakkoliva iletişim kuramları kitabının 181. sayfasında da var cevabı.
-
Yanlış soruları hesabı katmadan 2y GY - 15y GK - 18y da İngilizceden var.
Bu demek oluyor ki 5 sorum daha doğru olacak ki ön elemeyi geçebileyim.
Benden olmuyor arkadaşlar, kazanacaklara şimdiden hayırlı olsun. -
73-74 almışım gibi görünüyor ama bilmiyorum belki baraj altında kaldım.
Ama imtihan cidden korkunç derecede zormuş şimdi anlıyorum. Bilhassa da İngilizce kısmı.
Yine direkt mülakat olacak neredeyse eminim.
-
Türkçede 9.sorunun hatalı olduğunu düşünüyorum.A şıkkında da anlatım bozukluğu var bana göre.bu arada ben de geçemedim.her şeyden önce süre yetmedi bana.kazanan arkadaşlar gerçekten helali hoş olsun böyle zor bir sınavı geçtiğiniz için tebrik ederim.
-
Türkçe 12. Soru da b şıkkı da parçada verilmemiş bence
-
Arkadaşlar iletişim sorusunun cevabı kullanımlar ve bağımlılık modeli olmalı AÖF ders kitabında tanım olarak sorudaki gibi belirtiyor kullanımlar ve bağımlılık modelini
-
@mühendish toplumun yüreğinde çiçekler açacağına inandığım... dediğinden öyle bir çıkarım olmuş.
-
@evccc İngilizce kısmını bilmiyorum ama iletişim kuramları sorularında benc epeyce hatalı soru mevcut. İtiraz konusu hakkında bir bilginiz var mı her soru için ayrı bir itiraz oluşturmak mı gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi ?
-
Benim Türkçe matematik fulle yakın ama GK İngilizce 30 dan fazladır yanlış bakamadım bile
-
@mühendish bu sanat dalının toplumun yüreğinde çiçekler açtırdığından bahsediyor hocam, ordan mutlu etme anlamı çıkıyor
-
@burakkoliva kuramlarda bir taneden başka yok hepsi kitapta var
-
@burakkoliva her soru için itiraz gerekiyor