Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
Arkadaşlar matematikte cevabı 4/5 olan dizi sorusu hataliymis sorunun direk iptal olması gerekiyormuş matematikçi arkadaş söyledi dizinin tanımına uymuyormuş
-
Neden sonuç ve kullanımlar ve bağımlılık için itiraz etmeyi düşünüyorum belki de etmem. İngilizceden salladığım ama hatırlamadığım bazı soruları yanlış kabul ettim.70 olma ihtimali var tabii sürpriz olur. Sallayıp böyle bir sınavı geçmek pek kişiliğime uygun bir şey değil .
En yakın zamanda yds ye girip İngilizce düzeyimi görüp, biraz yükseltip kpss kasmam gerek. Zaten hukuktan yeni mezunum. Araç olan bu sınavla amaç olan şeyi unutmamakta gerek.
Sonuçlar açıklandığında görüşürüz. -
@evccc Evet başta "0" olması karmakarışık hale getirdi her şeyi. Soru zor hale gelsin diye saçmalamışlar başa 0'ı koyarak.
-
@hışhışıhançer dizilimin genel terimi n-1/10-n şeklinde n yerine 10 yazılinca payda sıfır oluyor ve tanımsız oluyor hiç bı dizinin tanımsız olmaması gerekiyor o yüzden soru hatalı dolayısıyla sorunun doğru cevabı diye bişey de olmamasi lazım
-
benim de 68 doğru falan var. yanlış olarak hesapladığım soru iptal edilirse doğru kabul edilip 70’e varma şansı var mı arkadaşlar puanın? ya da doğrulardan iptal olursa düşer mi?
-
@meakb 2020de iptal olan soruların puanlaması herkes doğru yaptı olarak yapılmıştı.
-
Kullanımlar ve bağımlılık sorusu için itiraz edecek olan var mı arkadaşlar? Ben hesapladım şimdi ya 70 olacak puanım ya 68 cıvarı kabaca
-
@3pruu ben itiraz etmeyeceğim o sorumu doğru yapmışım zaten ama itarz eden varsa buraya yazsın ki millet bilsin o soruya itiraz edildiğini yoksa hiç birimiz itiraz etmez burada yazdığımızla kalırız.
-
Arkadaşlar ingilizce de 11.soruda cevap although görünüyor yanındakini isim olarak düşündüğüm için in spite of dedim açıklar mısınız bana
-
@23sd Hocam boşluktan sonraki kısım isim değil; orası eksiltili cümle. Aslında cümle şu:
"Although [it is] highly fragmented ..." It is kısmı atılabilir fakat orası hâlâ bir cümle. In spite of olması için şöyle olması gerekirdi:- In spite of BEING highly fragmented
veya - Although highly fragmented.
- In spite of BEING highly fragmented
-
Anladım teşekkür ederim
-
Alan sınavı olur mu, ne dersiniz?
-
@aymfa Emin olun olmayacak.
Yine emin olun kaymağın da kaymağını yiyici tayfanın torpillisi olmayanı kapıdan içeri sokmayacaklar mülakattan sonra.
-
@23sd evet ben de öyle düşünüp in spite of yapmıştım. sağlık olsun
-
Arkadaşlar kaç doğrunuz var?
-
@victorylove 68 ama hatırlamadıklarım var. Sınırlardayım sanki
-
@aymfa bence olur. Millet hep iyi durumda bence... torpil olayına da gelince herkes hak ettiğine kavuşur inşallah.
-
@4hmtysn geçen seneki sınav bu sınavdan kolaydı bence
ve onda bile alan sınavı olmadı
bu sene de olacağını zannetmiyorum -
@victorylove 62 Net hatırladığım doğrum var epey hatırlamadığım soru var benimde
-
@evccc O soru hatalı değil bence. 0/9 (=0), 1/8, 2/7, 3/6 (=1/2). Pay 1 artıyor, payda 1 azalıyor. Cevap da 4/5