Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@lilyofthevalley nerede açıkladı sorular, ben giriş belgesi alındığı yere girdim bulamadım ne yazık ki
-
@unknowno6, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
Cevabı özelleştirme denilen sorunun deregülasyon olabileceğini düşünüyorum katılan olur mu?
+1
-
Şuan açıklanmadı henüz.bir önceki sınava baktım iki gün sonra açıklanmış sorular
-
@simazelda olabilir itirazlara 3 iş günü süre vermişler yarın bi bakmak gerek. Haberleşiriz buradan
-
@4hmtysn hazırlanan bültenleri yaymak basın ve yayın dairesi başkanlığının görevi. Arkadaşın cevabı yanlış değil
-
@kaymakam-hanim-0 doğrudur yanliş anladım o zaman
-
@meakb Yukarıda 30'lu sorulardaki soru işaretlerilerin gerçek cevabı hakkında fikri olanlar yazabilir mi?
-
@kaymakam-hanim-0 Cevap another olacaktı. "another individual who selects..." gibi bir ifade hatırlıyorum.
-
@lilyofthevalley kökte people görünce one another’a gittim ben de
-
@kaymakam-hanim-0 Ben de cevabın "although" olduğunu düşünüyorum.
-
@lilyofthevalley yakın anlamlı olanları da hatırlıyor musunuz?
-
@kaymakam-hanim-0
digest magazines...
Historians and... abandoned the notion...
3.yü hatırlayamadım -
Sorular nerden ilan ediliyor bilgisi olan var mı
-
@mühendish Anadolu üniversitesi ais'te yayımlanıyor, başvuru yaptığımız yerde
-
@kaymakam-hanim-0 Ne yazık ki hiç hatırlamıyorum. Zaten yakın anlam soruları oldukça kalitesizdi; çoğu cümlede sadece kelime değişikliği yapılmış. Anlam değil kelime sorusu olmuş bana kalırsa:)
-
@lilyofthevalley ben de bana mı zor geldi bu yakın anlam soruları diye düşünüyordum, YDSde rahatlıkla yaptığım bir soru tipiydi ama burdaki zorladı
-
yarın akşama yayımlanır inş
-
Yayınlanmış sorular
-
Kullanımlar ve bağımlılık sorusunun aynısı anadolu üninin kitabında 4. Ünite bölüm sonu sorularında var orada doğru cevap kullanımlar ve bağımlılık ama sınavda “bağımlılık” doğru kabul edilmiş. Bir de eating avocados sorusunda prevent from olması gerekmez miydi?
-
@kaymakam-hanim-0 Bende bağımlılık yaptım ve aynı şekilde şuan çıkmış sorulara bakarken epey bir şaşırmadım desem yalan olur