Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@tedmosby Merhaba, bildiklerime cevap vereyim: Yeri Çukurambar'da, evet. Oda ve açık ofis, ikisi de var. Lojman ve servis sağlamıyor.
-
@lilyofthevalley Lojman ve servis acıklı oldu
-
merhaba arkadaşlar, elinde 2021 sınav soruları olan varsa paylaşabilir mi rica etsem.
-
arkadaşlar başvuruların alımı başladı bilginize
-
@ghamul1 merhaba, hem mevzuat hem de gk-gy için şu kaynak iyidir diyebileceğiniz bir kaynak var mı? mümkünse Pdf olarak... Özellikle matematiğim kötü ne tür sorulara odaklanmamı önerirsiniz? bu sitede yeniyim iletişime nasıl geçilir bilmiyorum . Mesela whatsapp numaramı verebilirmiyim belge veya soruları olanlar gönderebilir mi? Herkese şimdiden başarılar. Şimdiden de teşekkür ederim. Hayırlısı olur herkes adına inşallah
-
İletişim Kuramları/Araçları ile ilgili bilgisi olmayanlar için Youtube'da 22 videoluk özet videolar var. Onun oynatma listesi;
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfFz63YLe29q2LDgKWVSkrUGuI8-QbUF_Pdf'ni internete yazınca çıkar. İyi çalışmalar dilerim.
-
İlk kez gireceklere 2020 yılı sınav sorularını atıyorum. Bire bir aynı soruyorlar demeyelim ama bu tarz gelecek diyelim.
https://drive.google.com/file/d/1lNXAMuQSUbDnI585E27w6LgN_brB3lYU/view?usp=sharing
-
@iktisatci88 eline sağlık kardeşim
-
@iktisatci88 2021 sorularını da paylaşabilir misiinz rica etsek?
-
@sn-kaymakamınız Bulamadım maalesef.
-
Mevzuat kısmına nasıl çalışıyorsunuz?
-
@aristo93 657 sayılı Devlet Memur Kanunları (Genel Hükümler) ve İletişim Başkanlığı Kararnamesini internetten bulabilir. Dilersen çıktı alabilirsin. Temel hak ve özgürlükler zaten vatandaşlık dersinde yer alıyor. Ona çalışırsın.
-
Arkadaşlar son sınavın çıkmış sorularını paylaşabilir misiniz? y.c.n@hotmail.com
-
Arkadaşlar uluslarası kuruluşlarda not önerisi olan varmı acaba bir çok not birbirinden farklı
-
@burakkoliva bu yıl kpssye hazırlanmadıysanız -ki ben en son 2016da hazırlandım- biraz şans oluyor hocam. Çok güncel bir bilgi de sorabiliyorlar, kuruluş tarihi gibi çok klasik bir soru da.... bence genel yapılarına kuruluş tarihlerine merkezlerine hakim olduktan sonra güncel bilgiler için googledan bakılabilir. ben öyle yapacağım en azından
-
an itibariyle covidim ama başvururken verdiğimiz hes kodu güncelleniyor mu acaba arkadaşlar? girerken negatife dönmüş olurum çünkü diye tahmin ediyorum
-
@3pruu bence her ihtimale karşı onlarla iletişim bilgileri üzerinden irtibata geç. Durumu anlat. Bence o kod sürekli güncellenir. Sen pozitif olursan orası pozitif olur negatife dönünce de negatife doner. Gecmis olsun
-
@4hmtysn anladım biraz toparlayayım da öyle yapayım ya da negatife dönünce arayayım garanti olsun o zaman. çok teşekkür ederim
-
@3pruu iletişim teorilerinde soru veya kısa notlar var mıdır. Özellikle düşünürlerin ve onların destekledikleri kuranlarla ilgili aöf notu çok detaylı. t5362011353t
-
@4hmtysn ben daha önce girdiğimde bütün aöf kitabını okumuştum açıkcası. başka bir not bilmiyorum. Öyle bir özet olsa çok güzel olurdu. Tekrar okumak gelmiyor içimden büyük ihtimalle kuramları eski bilgilerimle yapacağım, çalışmayacağım oraya