Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@3pruu daha sonuçlar açıklanmadı değil mi ?
-
@4hmtysn yok açıklanmamış hocam.
-
arkadaşlar iptal olan soru var mı cevap gelen var mı
-
Sonuçlar yarın açıklanır
-
Sonuçların bugün açıklanması ihtimali yüksek sanırım, kaynağı bilmiyorum ama herkes böyle düşünüyor.
-
@yediyuksekarz gecikti bence ama itiraz edilen soru fazla olabilir
-
ya okunacak şey optik niye bu kadar uzatır ki kurumlar bu süreçleri anlamıyorum. sorulara itirazın bitmesinden bile 13 gün geçti yani o alanın hocası bu soru doğru ve ya yanlış der geçer.
neyse can sıkmayalım umarım çok bekletmezler -
Üniversiteyi arayan oldu mu arkadaşlar?
-
dün açıklanır diye tahmin ediyordum, açıklanmaması şaşırttı açıkçası.
-
@ksfno1 geçen sene 15 günde açıklandığına emin miyiz bence bu hafta açıklanır da net günü bilemem
-
@sadaretkethüdası evet 12 eylül sınav, 27 eylül açıklama.
-
açıklandı
-
@jumong-0 "Sınav sonuçlarına ilişkin itiraz sürecinin sona ermesini müteakiben iletişim uzman yardımcılığı alım sürecine ilişkin duyuru ... " Diyor ben soru ve cevapları kendimce hesapladiğimda daha yüksek bekliyordum ki... Buna ilişkin nasil bi itarz edebilirim. Yine sorulara itiraz ettiğimiz gibi mi, o yerden mi itiraz edeceğiz. Bir de itirazımız hakkı bulduklarında o sorunun doğruluğu eklenmiş hali olarak mi sonuç açıklanmış oluyor yoksa henüz eklenmedi mi ? Her bir sorunun puanlaması bir puan herhalde değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
-
@jumong-0 "2022 T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Ön Eleme Yazılı Sınavı Sonuç İtirazı" alanını gördüm oraya itiraz ediyoruz sanırsam.
-
64'le kalmışım. Ekim'de YDS'den 88,75 almıştım İngilizce'den 14 doğru 16 yanlışım var.
Bu nasıl iştir hayret ediyorum. Rezalet resmen.
-
Ben de baraj üstündeyim. Sizlerde durumlar nasıl?
-
@sadaretkethüdası boş bırakmadığım halde boş gözüken sorular var bir gariplik var
-
@sadaretkethüdası hayırlı olsun kardeş. Darısı bizlere olur inşallah itiraz edecez bakalım hesaplamalardan sonra...
-
arkadaşlar iptal olan soru olmadı mı bir kaç soruya itiraz edilmişti sanki
-
@meakb GK 29 soruya itiraz etmiştim cevap olarak: "İtirazınız haklı bulunmuş ve sorunun cevabı "Kullanımlar ve Bağımlılık Modeli" olarak değiştirilmiştir." denmiş. Ama iptal olmuş anlamına gelmez sanırım...