Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
@fmcurmen, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@ksfno1, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@lilyofthevalley, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@23sd Hocam boşluktan sonraki kısım isim değil; orası eksiltili cümle. Aslında cümle şu:
"Although [it is] highly fragmented ..." It is kısmı atılabilir fakat orası hâlâ bir cümle. In spite of olması için şöyle olması gerekirdi:- In spite of BEING highly fragmented
veya - Although highly fragmented.
Eksiltme yapılmış ama eksiltme yanılmıyorsam ve yanlış öğrenmediysem (ki yanlış öğrendiğimi de sanmıyorum çünkü hocalarımın ana dili İngilizceydi) öznesi ortak olan cümlelerde eksiltme yapılır ancak buradaki cümlede virgülden önceki kısmın öznesi the vacc market iken virgülden sonraki kısmın öznesi global biopharmaceutical players such as Novartis, Nordisk, and AstraZeneca bu sebeple de soru yanlış.
şöyle bir şey söylemiş arkadaş.
Derinlemesine kuralları düşünerek yapmamıştım açıkçası. Highly fragmented olan şey global biopharmaceutical players gibi gelmişti.
- In spite of BEING highly fragmented
-
Arkadaşlar itiraz edilen soruların sonucunun takibi nasıl yapılıyor veya nerede yayınlanıyor bilginiz var mı
-
@burakkoliva Sonuçları açıkladıkları ilanda şu şu soruları iptal ettik herkesin cevabını doğru kabul ettik diyorlar sadece hatırladığım kadarıyla.
-
@burakkoliva herkese açık bir ilan yayınlanıyor eş zamanlı itiraz eden kişilere de yanıt geliyor anadolu üni sayfasından
-
@3pruu hocam sinav sorulari sizde var mi? Paylasabilir misiniz? Ben indirmeyi unutmusum.
-
@jevons1 hocam pcde var ama çok yoğun bir gün mail yazın isterseniz fırsat bulabilirsem pcden atarım
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır
-
@mühendish geçen sefer 15 günde açıklandı. bu sefer de öyle olacağını düşünüyor, ümit ediyorum.
-
@3pruu Arkadas atti.Ilginiz icin tesekkur ederim.Iyi calismalar.
-
@ksfno1 Söylediğiniz kural doğru hocam ancak "highly fragmented" zaten "biopharmaceutical players"a referansla yazılmış. Yani parçalı hâlde bulunan aşı pazarı değil küresel ilaç şirketleri.
-
@jevons1 bana da atabilir misiniz acaba indirmeyi unuttum
-
@lilyofthevalley, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@ksfno1 Söylediğiniz kural doğru hocam ancak "highly fragmented" zaten "biopharmaceutical players"a referansla yazılmış. Yani parçalı hâlde bulunan aşı pazarı değil küresel ilaç şirketleri.
söylediklerinize maalesef katılamadım.
-
@kaymakam-hanim-0 hocam iletişim teorileri ile ilgili paylaştığınız Anadolu Üniversitesi ders notlarının diplomasi ile ilgili olanı da mevcut mudur acaba sizde?
-
@ksfno1 tüm içerikler burada var https://yokdersleri.yok.gov.tr/
-
@kaymakam-hanim-0 çok teşekkür ederim, çok naziksiniz
-
Hocam merhaba, soruları gönderebilecek olan var mı?
-
Arkadaşlar sınav bu hafta içerisinde açıklanır mı ?
-
@burakkoliva biraz zor, en azından bi 15 20 günü bulur sınavdan itibaren
-
Merhabalar, arkadaşlar var mı iptal olan soru?
-
geçen sene 2 hafta sonra açıklanmıştı sanırım, umarım iptal soru çok olur