Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
-
İç Anadolu barajı olarak Ayrancı Barajı'nı işaretlemiştim. Yürüttüğüm mantıksa İç Anadolu'da büyük ölçüde sünni müslüman Türklerin yaşıyor olması (Sevr Antlaşması) Türklerin yoğurdu ve dolayısıyla ayranı icat etmiş olması Ankara'da da Ayrancı semtinin olması.
Evet bütün bunları 30 saniyede düşündüm ve asgariden hallice maaşa ayak işi yapıyorum. Bu memleket batar hocam.
-
@kaymakam-hanim-0 Likewise olacak. Similar benzer şekilde likewise aynı şekilde demek.
-
@kaymakam-hanim-0 One another olacaktı. "Bir başkası".
-
@kaymakam-hanim-0
in spite of olacaktı o soru. diğerlerini hatırlayamadım hangi soru -
@hışhışıhançer cevap ayrancı barajı karamanda
-
@meakb in spite of cümle başında gözüme pek hoş görünmedi although seçtim ️
-
Matematikteki 0, 1/8… diye giden soruyla kare içinde + ile x olan soruları çözen var mı? Bir de II. Meşrutiyetle ilgili soru
-
@kaymakam-hanim-0 altough grammar olarak SVO cümlelerde kullanılıyor tabi ama emin de konuşmak istemem.
-
0,1/8… diye gidenin cevabı 4/5 ti
-
@meakb nasıl çözdün ona 2638363836 saat falan baktım ama hiçbir anlam veremedim
-
@kaymakam-hanim-0 işlem sorusu kolaydı 59 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ama 0, 1/8, 2/7, 1/2... sorusu çok garip geldi çözmem çok zor oldu ama cevap 5/6'ydı. İmtihanın da en zor sorusuydu.
-
@meakb nasıl çözdünüz?
-
@hışhışıhançer cevap 4/5 olacak
-
verilenler 0 , 1/8, 2/7, 1/2 sonraki neydi deniyordu. dördüncü sayıyı 3le genişletince 3/6 yapıyor. yani
1/8 , 2/7, 3/6, .. oluyodu. paylar birer artıyor, paydalar birer azalıyor diye düşündüm. 4/5 yaptım. -
@kaymakam-hanim-0 ikinci mesrutiyet'i Abdülaziz ilan etmiştir doğru cevaptı.
-
@meakb ama başta "0" var. Yani artış oluyor devamlı.
Ben şu şekilde çözdüm. 1/8 0,125'e eşit. 2/7 0,266... ya eşit. Artış 0,133...
1/2 0,5'e eşit. Artış 0,233...
5/6 0,833... e eşit. Artış 0,333...
Başta 0 olmasa basit bir mantıkla dediğiniz doğru olabilir ama öyle değil diye düşünüyorum.
-
@hışhışıhançer soru 140 iq’luları tespit etme sorusu olmuş shdjd genel olarak matematik soruları matematikten ziyade mantık yürütme gibiydi güzeldi
-
Milli mücadeleyle ilgili hangisi yanlıştır diye bir soru vardı. Doğru cevabı hatırlayan var mı?
-
-
@hışhışıhançer 2/7 eşittir 0,286... olacaktı yanlış yazmışım.