2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Merhaba arkadaşlar, mülakata ilişkin bilgi paylaşımını bu başlık altında yapabiliriz.
-
10 kasımda hareketlılık artar hocam whatsapp grupları da kurulur
-
-
Pazartesi yahut salı günü evrak teslimi için duyurunun yapılacağını düşünüyorum.
Merak ediyorum 800 kişinin mülakatı nasıl yapılacak?
Çok ciddi bir sayı. -
@kethüda günlük 40 kişinin mülakatı yapılıyordu önceki senelerde, bu sayı artacak mı ben de bunu merak ediyorum, sayı artarsa mülakat süresi ortalama 2-3 dakikaya iner. Hakimlik mülakatları bu konuda referans olabilir.
-
Ben günde 50 kişinin mülakata gireceğini ve ortalama 5 dk süreceğini düşünüyorum. Kendini tanıtma ve 1-2 soru olabilir.
-
evrak teslim duyurusunda mülakat tarihleri de yazıyor mu arkadaşlar biliyor musunuz?
-
@pareto06 hayır yazmaz ama son teslim tarihinden kısa bir süre sonra açıklanır. Mülakatlar büyük ihtimalle 19 veya 26 aralıkta başlar ancak kuvvetle muhtemel 26 Aralık.
-
whatsapp grubu var mı arkadaslar ?
-
Belgeleri elden teslim edebiliyor muyduk öyle bi durum vardı geçen sene hatırladığım kadarıyla
-
evrak listesi yayınlandı arkadaşlar.
https://www.icisleri.gov.tr/2022-yili-kaymakam-adayligi-sinavini-kazanan-adaylardan-istenilen-belgeler -
evrak teslim duyurusu niye çıkmamıştır arkadaşlar? bu konuda bir fikriniz var mı?
-
@pareto06 tam ben yazdım, üstüne duyuru çıkmış. kusura bakmayın.
-
@hiyerarşi içine doğmuş hocam
-
@pareto06 hakikaten enteresan
-
Mülakat tarihleri belge teslim son tarihinden itibaren mi açıklanacak yoksa bu hafta içinde de açıklanabilir mi
-
@hedeff önceki yıllarla mukayese edersek Aralık'ın 10'una doğru mülakat tarihleri açıklanır. Aralık sonu da mülakatlar başlar.
-
@kethüda teşekkür ederim cevap için. Aralık sonunda başlarsa süreç hızlı işler demektir
-
@hedeff rica ederim. Daha önce de dediğim gibi, benim tahminim 26 Aralık ama bakanlığın işi belli olmaz.
-
Defalarca soruldu belkide Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi için denklik belgesi gerekiyor mu?
-
@mülki-amir Gerekmiyor Hocam