2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@mülki siz ne diyorsunuz hocam ?
-
@Werder-Veremem hocam benim kaynaklarim beni bir kere yanilttigi icin kaynaklarima tam olarak güvenemiyorum, o sebeple bu sene seyirci kontenjanindan katiliyorum, ama bu gece beklemek icin yeterince sebebim var oyle diyeyim️
-
Anladığım kadarıyla sonuçların haftasonu açıklanacağına dair ortak bir inanç ve duyum var. Yaş itibariyle sürecin sonuna gelmiş bir aday olarak vatanımıza ve milletimize mesuliyet şuuruyla hizmet edecek adayların kazanması dileğiyle. Hayrolsun.
-
Allah'tan hak eden kimseyi tekrardan kitapların başına oturtmamasını diliyorum. Herkes için hayırlı bir sonuç gelir inşallah.
-
Ne oldu şimdi f5 yaptık ama
-
@mülki inşallah dostum heyecanla bekliyoruz
-
Açıklandı ve yine kaybettik.
-
Benim de yine olmadi, 80 civari puan alip kaybettigim kacinci mulakat, ne diyelim, hersey nasip
-
- Kere kaybettik. Ne diyelim abi. Yazık verilen onca emeğe, kurulan hayallere... Ah ulan ah...
-
3.kere kaybettik...söylenecek çok söz var ama boğazlar düğüm düğüm neyse...
-
3 oldu benim de elendik yillarimiz heba oldu bu yolda
-
Benim de 4. olmadı her seferinde bu son diyorum yine kendimi sınavda buluyorum. Bazı şeyleri çok zorlamamak gerekiyor heralde. İnsan emeğine üzülüyor.
-
Hayırlısı olsun. Allah hepimizin yolunu bahtını açık etsin. Allah’a emanet olun.
-
Yazacağım çok şey var ama neyse hakkımızda hayirlisi oldu. Gecemedik mülakatı. İçimi en çok acıtan ise sınava hazırlanırken 1.5 yaşında kızımın 2 yaşına gelene kadar yanında olamadım sırf ders çalışayım diye. ( Görsem bile sadece bı yarım saat yanında durup tekrar ders çalışmaya gidiyordum.)
Aslında çok inanmıştım ilk kaymakamlık mülakatim olmasına karşın. Lakin olmadı yetmedi bazı şeyler. Kendimi aştım bir yerlere ulaşmak için ancak birebir tanıdığım olmayınca olmadı sanırım. Rabbime bıraktım o da bu görevi nasip etmedi vardır bir hayır. Canım çok yanıyor ama yapcak birsey yok. ( Yaş 35 sondu artık benim için)Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Vatana millete hayırlı olsun.. Rabbim utandirmasin.
-
Allah razı olsun gönlümüze sığdırdı yine sonucu. İsyanımız yok çok şükür. Olmadı ama bu süreci yaşamak da anlamlı ve özeldi. Herkese çok tşkler. Kırdığım kalp varsa özürlerimi iletiyorum, her şey çok daha iyi olacak. Allahın dediği olur, razıyız . İyi akşamlar.
-
Bir ermeni kadar olamamak. En cok bu üzüyor beni.
"Öz yurdunda garipsin öz vatanında parya" hesabı.
Hakkımızda hayırlısı. -
Tam vaktinde (akrep ve yelkovan zirvedeyken) geldi sonuçlar. Umarım herkes için en hayırlısı olmuştur. İyi geceler.
-
İlk mülakatımdı olmadı, yani diyecek o kadar çok şey var ki ama susuyorum yazık sadece kendime üzülüyorum param yoktu bir kitabı senelerce kullandım sildim kullandım sildim kullandım, lanet olsun çalışacak bir odam yoktu bodrumda kendime yer yaptım kazan dairesinde çalıştım, vermezler abi ya bir kapıcının çocuğusun vermezler sana bu makamı yazık ya valla yazık ben pantolon almadım kendime ya 3 kere yama yaptırdım yazıklar olsun sizin sisteminize ben anama babama üzülüyorum ya kendimi inan geçtim rabbimin adalet terazisi kurulduğu vakit hakkımı elbet alırım.
-
@kurpagribanzarsi Allah sabirlar versin hocam daha hicbir sey bitmis değil önümüz bahar diger sınavlarda kazanırsın insallah
-
Ruhum sızladı... 10 Nisan 2023