2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@Kethüda o soruda çift cevap mı vardı tam hata neydi?
-
Nohutcu can celik ddk sorusu iptal olmali yigit hoca ikiside iptal edilmeli derken hala sorular sirf dogru yaptigi icin iptal edilmemesine yonelik yorumlar cok garip ...ilcebay kitabi cok derinlemedir o hoca dahi iki soru hatali demisken degisik
-
İptal edilecek sorulara fazla bel bağladığınızı düşünüyorum arkadaşlar. Benim tahminimce iptal 1 2 soruyu geçmeyecektir.
-
@herseye-rağmen iptal edilmemesine yönelik yorum olarak bana diyorsan ben sadece neye itiraz edildiğini soruyorum.
-
Mali plan ve ddk sorusu haricinde iktisattaki gsyh ile alakali olan soruda bariz hataliydi kimse ondan bahsetmiyor.. cogu kisi teko daki 36 sorusununda hatali oldugunu savunuyor. Kac senedir bu sinavla hasir nesirim hicbir sene bu kadar itirazi bol olan soru sayisina rastlamamıştim.
-
@kaymakamhanım hocam gsyh sorusundaki bariz hata nedir? Soruyla alakalı hocalar bir değerlendirme yaptılar mı
-
@Calebekubann evet hocam telegramda iktisat medresesi kanalina bi bakin orada ahmet emrah tayyar hocamiz cozmustu tum sorulari o soru icinde belirtti hatali oldugunu.
-
Arkadaşlar dün bir kurs netimi öğrenmek için aradı. Kendilerine hangi net aralığında yığılma olduğunu sorduğumda 90-95 arasında yığılma var dediler.
-
@mnofhe yok hocam aslında tek bir doğru cevap vardı ama iki sene önce yapılan kanun değişikliği gözetilmediği için farklı bir cevap doğru kabul edilmiş.
-
@Emre06, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Arkadaşlar dün bir kurs netimi öğrenmek için aradı. Kendilerine hangi net aralığında yığılma olduğunu sorduğumda 90-95 arasında yığılma var dediler.
hangi kurs bu hocam
-
@kaymakamhanım hangi soru hatLiysa iptal olsun benimkiler de dahil kazanmadigin bir sinavi kazaniyosun sonrA gercekten haKeden onca ugrasip mahkemelerle ugrasiyor bu nasil bir sistem ya burda olmassa mahkemede kesin iptal cumlesi kadar bu sinavi dibe ceken baSka bir cumle olabilir mi
-
@ceterissparibuss yakın eğitim
-
@Emre06, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@ceterissparibuss yakın eğitim
yakın eğitim geçen hafta da 85-86 da yığılma var dedi nasıl iş bu dalga geçiyorlar galiba
-
Merhaba arkadaşlar ben de buradaki konuşmaları yeni gördüm. Açıklanmasına çok az kaldı ama 90 netimin olduğunu söyleyebilirim. Beni de bugün bir kurs aradı konuştuk. Ve ben de öğrencilerden aldığınız geri dönütlere göre durumlar nasıl dediğimde 85-86 civarı yığılma var dedi.
-
@ceterissparibuss inşallah size söylenen doğrudur
-
@ceterissparibuss banada 90 95 dediler
-
90 95 arası yığılma diyecegine 90 95 arası su kadar ogrencimiz var deseler daha iyi değil mi siz oranın öğrencisiydiniz ve buna hakkınız var bence
-
banada 80 85 demişlerdi.
-
kurslara güvenmeyin arkadaşlar. her şey mümkün.
-
mezkur kurs beni de aradı 91 net beklediğimi söylediğimde tam yığılma olan rakam sınırdasınız dedi bilginize.