2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
Sanırım Soru dağılımı değişecek
-
@safiTÜRK69 tahmin mi?
-
Herkese yeniden ve son kez merhaba. Daha önce mülakatlardan defalarca kez elenen birçok arkadaşım gibi benim de hevesim kırık, ancak söz konusu kaymakamlık olunca akan sular duruyor. Umarım yeni dönem ve yeni sınavımız sonucunda en çok hak eden, mesleği hakkıyla yerine getirebilecek olan, daha sınava girmeden birilerinden mülakat sonucu için taahhüt almamış 77 kişi süreci başarıyla tamamlar.
-
@mülki, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Herkese yeniden ve son kez merhaba. Daha önce mülakatlardan defalarca kez elenen birçok arkadaşım gibi benim de hevesim kırık, ancak söz konusu kaymakamlık olunca akan sular duruyor. Umarım yeni dönem ve yeni sınavımız sonucunda en çok hak eden, mesleği hakkıyla yerine getirebilecek olan, daha sınava girmeden birilerinden mülakat sonucu için taahhüt almamış 77 kişi süreci başarıyla tamamlar.
Çalışıyoruz ama sonucu da biraz tahmin ederek çalışıyoruz ne kadar kötü bir durum. Hayrolsun
-
İlan geldi hayırlı olsun, soru sayısı 120ye çıkarıldı.
-
Ek mülakat sonucu bekleyenler için garip bir durum, yeni ilan hayırlı olsun.
-
Yönetmelik değişiminden bahsediliyor bir gelişme varmi soru sayısı disinda değişim yok basvuru sartlarinda
-
İktisadın tarih ile aynı öneme getirilmesi ne kadar mantıklı bilemedim.
-
Eskisi ile aynımıdır değişik mi olacak acaba ?
-
Yeni sayfa mı açıldı hiç ses seda yok
-
Buralardayız ama ortalık epey sessiz son zamanlarda.
-
Bu seneki sınavı hiç kestiremiyorum. Sanki son yıllardan daha farklı bir sınav olacak gibi geliyor. Kolay mı olacak zor mu olacak, taban kaç olacak, tam bir muamma. Eskiler sessizliğe gömülmüş zaten, liderliğe oynuyorlar galiba. Arkadaşın dediği gibi ses seda yok.
-
Herkese geçmiş olsun taban puanın 70-73 arasına düşeceğini düşündüğüm bir sınav oldu.Türkçe ve Türkiye ekonomisi belirleyici olacak. Çok zordu.
-
Keşke geçen senelerdeki gibi bi çetele tutan olsa ama diğer sosyal medya gruplarından kopup kimse gelmiyor herhalde artık buraya
-
Geçmiş olsun arkadaşlar liste tutulacağına inanıyorum. Geceyi acilde geçiren biri olarak zor bela sınav salonuna kendimi attım. 84 barajını geçtik Allah'ın izniyle. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Test sınavına geçildiğinden beri gördüğüm en zor sınavdı. Mevzuattaki kolay sorular kimseyi yanıltmasın, sınavdaki 6070 sorunun kolay olması çok bir şey ifade etmiyor. Bu sorular zor da olsa zaten çalışan herkes yapıyor. Asıl belirleyici alanlar olan Türkiye ekonomisi, iktisat ve Türkçe geçmiş yıllara nazaran oldukça zordu. Bu sebeple ben barajın düşük olacağını düşünüyorum. Geçen sene yaklaşık olarak 76 puan yeterl olmuştu ilk 300 için, bu sene 72 bandında kalacağımızı düşünüyorum
-
@mülki hocam soru sayısı yükseldi bu durum taban puanı yukarı çekmez mi
-
İktisat ve Türkiye Ekonomisi bölümlerinden zor soruların olduğu bir sınavdı. Sınava giren herkese geçmiş olsun.
Umarım emeklerimizin karşılığını alırız. -
85 netle sınırda nöbet tutuyoruz yine.
Hayırlısı olsun herkes için.
-
Liste yapılsa iyi olur buranın çetelesi 1 2 puan aşağı yukarı gerçeği yansıtıyor.