2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
Çok kolay diyenlere hatırlatma bu sınavın müdavimleri bile 85 ile 88 arasında kalmışken kolay diyenler 2018 sınavını hatırlasın 70 puan ile de kapatırsa şaşmam
-
@kartalbaba Hocam sen ne yaptın durumlar nasıl?
-
Herkese selam benim bu sene 2. senem hukuk kısmı geçen seneye göre daha kolay geldi ama türkçe, tarih ve iktisat zordu. Benim asıl merak ettiğim bu tarih sorularını yapabilenler hangi kaynaktan hazırlanıyorlar hele o cemiyet sorusu felan
-
@Chandler-Bing 89.50 net hocam ben bıçak sırtında geziyorum bu işe yıllarını vermiş biri olarak 2018 sınavından farkı yoktur 2018 de idari yapı zordu burada Türkiye Ekonomisi Türkçe Tarih zor
-
Bir arkadaşımız çetele tutarsa iyi olur bu işe gönüllü biri varsa ona netleri yazalım taban puan hakkında öngörümüz olur burası en kaliteli yer
-
Türkçe 10 sorudaki adamın SANAT DÜNYASINDA ELESTİRMEN olarak yer almasını birisi anlatabilir mi? ya sadece 1 eser hakkında yorum yapmıs. bunu nasıl genelleyerek sanat dünyasında eleştirmen olarak yer aldı diyebiliyorlar ??
-
@Blackstone
Tarihi bu sene Öabt’ten çalıştım ve fulledim. YouTube’dan iki hocayı ayrı ayrı dinledim ve bolca soru çözdüm. -
89 net bekliyorum. Herkes telegramda sanırım önceden burada sayfalarca net paylaşımı olurdu. Soru iptalleri hususu var. Puanı hesaplamak için kullanılan 0,83 sayısı iptallere göre artabilir.
-
Çevremde derece bekleyen kişilerin birçoğu ya 90’ı aşamadı ya da kıl payı geçti. Mevzuata son bir hafta göz gezdirenle bir sene emek veren maalesef aşağı yukarı aynı neti yaptı. Bu sene GKY’den elemek istemişler. Daha adil bir soru dağılımı yapılabilirdi. Ya nasip hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar sorulara itiraz eden veya edecek olan var mı? Ayrıca Türkçe’de düşüncenin akışını bozan soruda hata var.
-
Herkes netini yazsın ben ilgileneceğim listeyle ben başlıyorum 86,75. Birikme oldukça listeyi toparlarım.
-
@Duran-Emmi Tebrik ederim
-
90.25 netle mekana geri geldim.
-
@ilhannn00, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Herkes netini yazsın ben ilgileneceğim listeyle ben başlıyorum 86,75. Birikme oldukça listeyi toparlarım.
- sınavda 95.25 netle başlayalım.
-
@Duran-Emmi benim 2.senem 72,5 civari netim var iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sınav zor diyenleri görüp umutlanıyorum 90 laflarını görünce bu sene de gitti diyorum bakalım artık hayırlısı.
-
Sınav 120 soruya çıktığı için her soru 0,83 puana denk geliyor. Baraj puanı olan 70 puana tekabül etmesi için en az 84 net gerekiyor. Tekrar hatırlatmak istedim. Biz şimdi direk netlerimizi yazalım tablo şekillendikçe altına not düşeriz ortalamanın tekabül ettiği puanı.
-
89.50 net ile yerimizi alalım.
-
Yukarıda belirtmiştim, liste hazırlanacağı için tekrar yazıyorum. 89 net
-
Gönülsüz yapılan sınav yapılırsa böyle saçma sapan bir sınav olur işte. alacakları 77 kişi ancak almamak için yapılmış bir sınav adete. Bir de sorulur iptal olursa gör şenliği...
kaymakamlık sınavı yapıyorsun madem, hukuk ile adayları zorlayacağına türkçe ile saçma saçma soru sorup insanların aklıyla dalga geçiyorsun.
4 sayılı cbk nın içinden geçtim ben didik didik ettim ancak, sordukları soru TSE-İÇİŞLERİ sorusu.1 yıl çalışanları resmen salak yerine konmaktan başka birşey değil bu. çok şey söylemek istiyorum ancak ağzımı bozmak istemiyorum.
Mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim. (sinirimden devrik cümleler yazmış olabilirim affola)
-
85.25 net