2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
Durumların çoğunun bu işten para kazananların kayıp yaşamaması için uydurdugunu düşünüyorum o kadar net ifadeler kullaniliyorki 2023 te sınav olmayacak denilse öğrenci bulamazlar o yüzden sürekli bir tarih uyduruyorlar büyük kul hakkı
-
Bakan kpss siz hiç Bi şekilde almak istemiyor duyumu var bilmiyorum ne kadar dogru, bilgisi olan biir yazarsa seviniriz
-
@sessessc bu ihtimal sınavı 2024 ekim kasım dolaylarına atar ki çok mümkün değil gibi.
-
@Kethüda inşallah, çok ciddi mağduriyetlere sebep olur, göz göre göre bu kadar ciddi Bi hata yapmazlar diye umuyoruz
-
Asil sorun süreçle ilgili herhangi bir açıklama yetkililer tarafından yapılmaması sürüncemede kalındığı için magduriye doğuruyor arkadaşlar gerekiyorsa Bi dilekçe mi versek bilgi almak için aksi durumda 2024te olursa olana kadar hep soru işaretleri olacak artı kpss durumu da netlesmemeis
-
bu sene sınav olacağını varsayarsak duyuru için biraz geç kalınmadı mı ?
-
Bir 12 Kasım'dır gidiyor. Sadece bunu duymaya başladım son dönemlerde. Beklemeye devam hazır olmak şartıyla.
-
@ilhanmnsz 12 Kasım diyen Cengiz Aksan Bey biraz önce X de paylaşım yaptı, belli değil diyor..
-
@öktem_ilteriş Anladım. Olacakmış gibi beklemek dışında pek yapacağımız bir şey yok sanırım.
-
Malesef duyumlar gerçekmiş bakan bey istemiyormuş bu yıl
-
Bu kadar kişinin vebalini hangi dünyevi menfaat karşılar soruyorum size ey hocalar !
-
Seçim dönemidir gecikme normal diye düşünüyorduk şimdiye kadar ama yanılmışız. Resmi bir açıklama falan gelse keşke.
-
@ilhanmnsz perşembe büyük ihtimalle Bi açıklama olur netleşir umarım
-
Hali hazırda bir kaymakam ihtiyacı yoksa sınavın seneye bırakılması anlaşılır bir durum ancak kaymakam ihtiyacı varsa sırf bakan kpss istiyor diye bir sene alımı ertelemek bana çok mantıklı gelmiyor. Bence bu duyumlar hatalı. Evet bakan kpss istiyor olabilir. Ancak bundan dolayı alım bir sene ertelenmez. Kaymakamlığa çaycı alınmıyor sonuçta. Sınav kasımda olmasa da aralıkta olur, ocakta olur ama olur.
-
Kurt karar verdi mi, pusudaki avcıyı da, çekeceği sancıyı da, hesaba katar..
-
Hocam kurt hesap etsin de, aklıma yıllarca mülakattan elenip yaş sınırına gelen ve nihai listeden sonra son kere sınava çalışmaya başlayan bir aday arkadaş geldi. Eminim başkaları da vardır. Ne kadar yazık. Ziyan olan emeklere üzülüyorum.
-
Bakan bey sınav'ı onaylamamış KPSS şartı gelmesini istediği için son durum bu
-
Hangi puan türleri istenir acaba ?
-
@öylesinebiri sınav şartı gelirse sınav seneye olur zaten bu sene sınav olmaz
-
Daha çalışma yapılacak da cumhurbaşkanı yönetmeliği değişecek de uzun iş. Kim bilir belki en başından beri 200 kişilik alım olduğu için yeni sınav düşünülmüyordu da hacılar hocalar 12 Kasım diye piyasayı gazladılar. Bazen piyon gibi oynatılıyoruz gibi geliyor. Bakan önce kpss şartı isteyecek, sonra vazgeçip ÖSYM ile protokol yapılacak sonra bakan tekrar çıkıp vazgeçtim kpss istiyorum diyecek. Ya 12 Kasım koca bir yalandı ya da sınavın seneye kaldığı bilgisi koca bir yalan.