2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
kpss getirildi mi kesin.
-
@aaalli hayır sadece söylenti var
-
@sessessc yukarıda 108. donem nickli arkadas oldukca iddiali konusmus da o yüzden sordum. gecmis yazdiklarina bakınca getirildi gibi dusundum.ne zaman netlesir. bosa calismayalim
-
@aaalli bilmiyorum hocam, getirilirse de bu yıl yapılacak(eger yapılırsa) sınava uygulanmaz diye umuyoruz
-
Son duyumlar nedir arkadaşlar. Çok bilgi karmaşası var? Bu yıl sınav olacak mı? Kpss olası sınavda uygulanacak mı?
-
@depteplasebo kasımda 100 kişi, son kez kpss siz alım son duyumlar böyle
-
Ahmet Nohutçu, sosyal medya hesabından Kasım'da 100 kişilik alım yapılacağını ve KPSS şartı aranmayan son sınav olacağını belirtti.
-
Evet. Duyumlar sıklaştı. bu yıl sınav olacağına dair kuvvetli ihtimal oluştu.
Keçeli, çayı koymanı rica edeceğim
-
Dostlar, yok mu ses, seda, DUYUM ?
-
Valiler kararnamesi geldi, sıra ilanda diyebilir miyiz ?
-
@öktem_ilteriş evet 57 ile yeni vali atandı. Kaymakam adaylığı sınavı içinde resmî olmayan kaynaklar Kasım ayında olabilir diyorlar.
-
Mülkiye Müfettişliği Mülakat sonuçları açıklanmış. Kaymakamlar Kararnamesi için son hazırlıkların yapıldığı söyleniyor. Sonrasında da Kaymakam Adaylığı Sınavı açıklaması gelir umarız.
-
İnşallah yakın zamanda gelir. Buralarda kimse de kalmamış. Hep kaymakam oldular, bir biz kaldık herhalde.
-
Buralardayız hocam. Yalnız değiliz.
-
İlan gelsin Bi yanar buralar
-
o kadar süredir bekleniyor. Yansın gerçekten
-
Arkadaşlar resmi olmayan kaynaklara göre yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
Duyumlar söylentiler belirsizlik o kadar yıprattı ki bıraktım çalışmayı hala ilan bekliyoruz aylardır şu ay bu ay diyerek yılı bitirdik
-
12 Kasım hayırlı olsun... Kpss'siz son sınav.
-
Hadi hayırlı olsun inşallah.