2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@gamzelikaymakam hocam sizi de mi yakın eğitim aradı
-
@kaim57 Evet hocam
-
Bu çalışmaları daha önce yapmaları gerekmiyor muydu? Sonuç açıklanacak oldu adamlar hâla insanları arayıp veri toplamaya çalışıyıorlar. İlk gün birisi 95 net dedi diğeri doğru dedi, insanları karmakarışık durumun içinda bırakıp ben demiştim demek için sıra kolluyonlar. 89 nete da yılığmadasınız 91 nete de yığılmadasınız diyorlar 88 nete de
-
@gamzelikaymakam beni de yaklaşık iki hafta önce aramışlardı ancak o zaman yığılmanın kaç puanda olduğuyla ilgili bir bilgi almamıştım, şimdi dün aradıkları bir arkadaşımıza 90-95 diyorlar bugün aradıklarına 85-86, çok tuhaf gerçekten.
-
kime tutarsa artık mı diyorlar acaba
-
95 netle mi kapatacak sınav? Bizler umudu keselim mi
-
Açıklanmasına 48 saatten az bir süre kaldı. Bakalım taban ne olacak. Şahsi düşüncem her yıl olduğu gibi yine aynı puanlar seviyesinde olacak gibi. Tahminim 89-91 arası. Bakalım ne olur. Saat işliyor
-
Ama şu durum çok enteresan, şimdiye kadarki sınavlarda 75 puan üzeri alan adaylar hep rahat olurdu, kursların taban tahminleri ortamı öyle gerdi ki, 80 puan ve üstü bile acaba demeye başladı. Bakalım mevlam neyler, ne eylerse güzel eyler
-
Geçmiş yıllarda belirli olan tarihten önce açıklandığı olmuş muydu arkadaşlar, olduysa kaç gün önce mesela
-
@yakupcemil81, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
mezkur kurs beni de aradı 91 net beklediğimi söylediğimde tam yığılma olan rakam sınırdasınız dedi bilginize.
beni aradıklarının üstünden 3 hafta geçti tabi bu arada belirteyim
-
Hocam aynı numarayı arayıp; yığılmayı öğrenemez misiniz? Bi de kaç kişiden oluşuyor bu yığılma. Zira piyasa da tekel konumunda bu kurum.
-
@kaim57 2019'da 1 gün önce açıklanmıştı hocam. Diğerleri hep gününde açıklandı diye hatırlıyorum.
-
@captain, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@kaim57 2019'da 1 gün önce açıklanmıştı hocam. Diğerleri hep gününde açıklandı diye hatırlıyorum.
2021 de 3 gün önce açıklanmıştı galiba.
-
Bugün bir hareketlendik. Allahım sonuçlar açıklanınca sen hayırlısıyla yüzümüzü güldür Rabbim.
-
@ceterissparibuss o tamamen çıkmış aklımdan hocam kritik saatlerdeyiz orası kesin. Linklere bakan olurdu eskiden ama bu sene onlar da sessiz.
-
@İmparator, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Arkadaşlar esenlikler dilerim. Az önce sınava hazırlandığım kurs tarafından arandım. Netim soruldu. Şu ana kadar aradıkları içerisinde yığılma 85 civarıymış. Bilginize.
Beni bugün aramışlardı arkadaşlar
-
@İmparator hangi kurs hocam
-
@Calebekubann, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@İmparator hangi kurs hocam
ye hocam
-
Ahmet Hoca iktisat sorusuyla alakalı soruda bariz hata olmadığını söyledi.
Sadece soru kapalı dedi -
@Calebekubann eksik veri hatali yapmaz mi?