2024 YILI KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@safiTÜRK69 siyasette ve bürokraside her an her şey değişirken siz nasıl nokta atışı yapacaksınız hocam. Sıkıntı yok, bize sizin gibi samimi arkadaşlar lazım.
-
Arkadaşlar Cengiz Bey Twitter’dan şubat ayının ilk yarısında sınav yapılabileceğini paylaşmış sizce bir doğruluk payı olabilir mi?
-
İhtimal dahilinde lakin ilan gelmeden hiç bir zam kesinlik yoktur.Şubat ayı gayet müsait mart ayında ramazan başlıyor.Sınav yapılma iradesi gayet ortada beklentim.Aralık ayında ilanın gelmesi ve şubat 16 sında yök dil var.O kadar boşluğa o gün sınav koymayabilirler.Tahmini 2 Şubat 9 Şubat ve 23 Şubat bu 3 tarihten birinde sınavın yapılma ihtimalini yüksek görüyorum.Hayırlısı olur inşallah
-
23 Şubat, 65 Kişi. Hayırlı Olsun
-
65 de cidden çok az. 1 yıl boyunca alım yapılmadı. en azından 100 civarında olsa keşke
-
@mia_ hocam ilan tarihi hakkında bilginiz var mı?
-
Hocam ilana ne zaman çıkılır net şu gün bilgisini alamadım, yüksek ihtimal öncelikle bakan bey X te açıklayacaktır geçen yılki gibi.
23 şubat tarihini 5 farklı yerden teyit aldım, o yüzden bu 1 haftaya geleceğini düşünüyorum -
İlan yüksek ihtimal bu hafta gelir diye düşünüyorum dostlar. Eğer gelmezse aldığım duyumları sorgularım
-
İnşallah gelir aylardır bekle bekle bildiklerimizi de unuttuk
-
@mia_ Hayırlı olsun kardeşim inşallah dediğin gibi 23 Şubat 65 kişi kesinleşmiş.Bu hafta ilan gelir.Hayırlısı olsun inşallah
-
@mia_, içinde söyledi: 2024 YILI KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
23 Şubat, 65 Kişi. Hayırlı Olsun
Hadi hayırlı olsun
-
Forum bitmiş galiba yazan eden yok, neyse allah izin eder mülakatlara kalırsak görüşürüz dostlar
-
Yarınki sınavda başarılar kıymetli dostlar, allah yardımcımız olsun
-
@mia_, içinde söyledi: 2024 YILI KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
Yarınki sınavda başarılar kıymetli dostlar, allah yardımcımız olsun
Kardeşim en son 2017deki sınava girdiğimde sen burdaydın yıllar sonra tekrar geldim sen hala burdasın maşallah
-
Abi bu insanlar nerede 100 netler havada uçuşuyor geçen sene 85 netler 400-500 arasındaydı. Test usulünde 6. sınav ilk defa bu kadar yüksek netler konuşuluyor
-
@ilhannn00 geçen senede aynısını diyorlardı hocam telegramda 112 bile görmüştüm birinci yapamadı onu
-
@sonsuz Hocalarda 95-100 tahminler yapıyor. Artık insanlar gizli saklı bir köşede çalışıyor heralde eskisi gibi değil. Ne forum ne sosyal medyalar ses seda yok türkiye geneli denemelerin katılım sayısı ortada. Sonra sınav biter bitmez yüzlerce insan çıkıyor ortaya 95 ler 100 ler uçuyor bana hiç normal gelmiyor bu durum bekleyip göreceğiz.
-
Galiba bu sefer doğru, anonim hesaplardan değil paylaşılanlar, 100neti geçen birkaç arkadaşım var, 93-95 üstü inanılmaz çok kişi var, ben 91-92 ile elendim galiba
-
Yani saçma salak bir ruh halinde değildirler umarım, yalan konuşmuyolardır anonim değiller. Ama benim keyfim inanılmaz kaçtı, 100 üstü net yapanlardan yıkılıyor ortalık, merak ettiğim şu hepsini bilerek yapamazsın mantığa göre sallarsın da , 107-110 netler falan bsg geliyor bana
-
bence son dönemim en basit sınavlarından biriydi. türkçeyi ve insan haklarını düzgün bir şekilde yapan rahat 100 üzerine kendini atar bu sınavda. ne yazık ki ben türkçede çok hata yaptım ve 94 nette kaldım. hayırlısı olsun artık