2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@SEO hocam kurumu mu aradınız ? Mülakat tarihleri ile ilgili bi bilgi kırıntısı var mı acaba
-
@maliyefs yok hocam,ne yazık ki tarihlerle ilgili bir bilgim yok,ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Arkadaşlar bi WhatsApp grubu kursak daha kolay Bilgi alışverişi yaparız bu süreçte .uygunsa herkese tabi
-
@gevrik bencede bilgi alısverisi daha kolay olur kardesım.
-
İsteyen arkadaşlar numaralarını yazsın ekleyin ben ozaman
-
@gevrik mesaj kutuna bak kardesım
-
Arkadaşlar grup olusturuldu gelmek isteyen mesaj atabilir
-
Arkadaşlar whatsapp grubu oluşturduk. Gelmek isteyen arkadaşlar mesaj atsın. 6 kısı olduk suan
-
Arkadaşlar whatsapp fikri güzel ancak bence bilgi paylaşımının bu platformda yapılması bizden sonraki adaylara da yol göstermesi ve fikir vermesi açısından daha yararlı olur gibi,yani forumun amacı da bu zaten,sadece whatsapp'la soyutlamayalım kendimizi,buradan da bilgi paylaşımına devam edelim derim.
-
@SEO bence de bu ekipten sonrada hazırlanmak isteyenlere güzel bir rehber olur burada yazılması.
-
@SEO haklısın kardesım. Ama haber alma konusunda daha kolay olur diye dusunduk arkadaslarla burayıda bırakmayalım. 12 kısı oldu bu arada grup
-
Acaba memuriyetle ilişkisi olmayanları mı çağırıyorlar görüşmeye? Yani daha önce hiç kamuda çalışmamış, herhangi bir güvenlik soruşturması geçirmemiş kişileri. Sadece tahmin yürütüyorum arananlar arasında kamuda çalışan varsa direk çürüyecektir zaten tahminim.
-
@leontief aranan ve görüşmeye gidenler arasında kamuda çalışan var arkadaşlar. bütün adaylarla öngörüşme yapılacaktır, herhangi bir ayrıma gidilmeyecektir diye düşünüyorum. sadece zamanlamayı her üye kendi durumuna göre ayarlıyor muhtemelen aranmayanların henüz aranmama sebebi budur.
-
Bir üstadla görüştüm. 5 komisyon her komisyonda 3 denetçi var. Müsaitlik durumlarına göre ama çağıracaklar ama evde/işte ziyaret edecekler onlara kalmış bir şey. Ayrıca referanslarımıza da ulaşıp kuruma davet ediyorlarmış. Makam sahiplerinin ise kendileri ziyaretlerine gidiyorlarmış. Süreç bu şekilde olacak denildi.
-
@harmenihas Nasıl referanslara ulaşıp kuruma davet ediyorlar? Kuruma referanslarını bildiren mi oldu ki? Bilgi alınabilecek kişileri yazdık onda da kimi yazdığınız çok önemli değil dediler.
-
@leontief referanstan kastım hakkınızda bilgi alınacak kişiler
-
Çarşamba günü 14.30'da randevusu olan bir arkadaş vardı kimse bir şey yazmamış. Artık whatsapp grubunda mı konuşuluyor acaba her şey?
-
@leontief evet bugündü görüşmem.arkadaşlar gayet rahat ve sıcak bir ortamda bizi bizden tanımaya çalışıyorlar.ailevi ve kişisel olarak sorguluyorlar
-
@Birumut haydi geçmiş olsun. ne kadar sürdü görüşmeniz
-
@harmenihas ortalama 20 dk 25 dk kadar sürdü.benden önce giren arkadaşın daha kısa sürdü.yani kişiden kişiye değişebiliyor.