2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@harmenihas üstadla alakalı hocam tamamen.
-
@Asımın-nesli başarı sırası yahut soyadı sırası olsaydı herhalde aranmam gerekirdi soyadınız k ile başlıyor ise. isminizin baş harfi nedir acaba
-
-
evrak teslim sırasına göre diyeyim ben de bakayım ?
-
Arkadaşlar görüşmeye herkes çağıralacaktır.
Başkanlığa sinek kaydı traş ve takım elbise ile gitmek gerekir diye düşünüyorum.Bunun aksini yapacak olan var mı ? -
Bence evrakları bir araya getiren arkadaşın oluşturduğu sıraya göre gidiyor :)))
-
her bir üstada belirli kisiler paylastirilmissa - ki teftis kurullari ön gorusme ve ev ziyaretleri icin oyle yapiliyor- arama zamani ve ziyaret vakti ustadin kendi tasarrufunda oluyor arkadaslar. Bir siralama oldugunu sanmiyorum bu anlamda. İnsallah hizlica bu surec de asılır yolumuza bakariz
-
Ben hala aranmadım var mı benim gibi hala aranmayan?
-
@Priss ben ve bi arkadaşım da aranmadik henüz
-
@Priss ben de aranmadım henüz
-
Beni de arayan soran yok. Beklemeye devam
-
Görüşmeye giden varmı ? Nasıl olacak görüşme bilgi açısından en azından ?
-
Herkes aranmadığına göre alınması muhtemel kişileri görüşmeye çağırdılar
-
@KNUT-Wicksell bence üyelerin müsait olma durumuna göre aranıyoruz.Çünkü herkes aynı daire üyesi ile görüşmüyor.
-
@KNUT-Wicksell Yok dostum naptın ya öyle şey olur mu. Sayıştay bu öyle alenen bir iş çevirir mi
-
Şakasına diorum ya elbet aranır herkes
-
çağrılan arkadaşlar hakkınızda bilgi verecek kişilere Sayıştay'dan mı birilerini yazdınız şunun için soruyorum kurum dışından birilerini yazdıysanız belki yakından tanımak için sizi çağırmışlardır kurum içinden yazan arkadaşlarla ilgili belki de yazdıkları kişiyi çağırıp sordukları için o arkadaş aranmamıştır bilemiyorum açıkçası aranmayan arkadaşlar var hala
-
Görüşen arkadaşlar görüşmenin içeriği ile ilgili bilgi verirlerse güzel olur,en azından soru işaretlerini giderebiliriz.
-
@SEO Bende daha görüşmedim ama büyük ihtimal fetöyle bir ilişkimizin olup olmadığını anlamaya çalışacaklardır. Sorular da bu doğrultuda olur herhalde.
-
Arkadaşlar 5 komisyon oluşturulmuş ve 135 kişi bu komisyonlara dağıtılmış,her komisyonda bir üye bulunuyor,komisyonların kararına göre Sayıştay'da da görüşmeye çağırabiliyorlarmış ev ziyaretine de gelebiliyorlarmış,müsaitlik durumlarına göre program yapıyorlarmış.