2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@harmenihas bugün açıklanacak mı ki ve internette duyurulmuyor mu?
-
@reoreo mülakata girmeden hemen önce 2 Bey vardı ya bir odada. Onlar "Başkan Bey gelmiş diye duyduk bu hemen açıklayacağına delalet" demişlerdi. Bir de geçmiş yıllarda son gün açıklanıyor diye bugün açıklanacağını düşünüyorum. Siteye de düşer elbet ama önce kapıya asıyorlarmış.
-
@harmenihas hmm.. güvenlik sor. bitmediği için belki ertelenebilir diye düşünüyorum yine de. Hadi hayırlısı herkes için.
-
@reoreo sahi henüz tamamlanmayanlar varmış. Dediğiniz gibi belki beklerler. Hatta öngörülmesi yapılmayan varmış.
-
@harmenihas güvenlik soruşturmaları bitmemiş mi?
-
@bahtsızuşak evet. Kaç kişinin bitmediğini bilmiyorum. Biz beklerken ne zaman açıklanır diye sormuştuk. Üstadlar öyle söyledi.
-
@harmenihas bitmeden mülkatı yapmaları enteresan olmuş o zaman bugün açıklamazlar
-
Guvenlik sorusturmasi sonucu bitmeden sonuclar aciklanabilir arkadaslar. Guvenlik sorusturmasi bitmeden atama islemi yapilamaz
-
açıklandı. benim olmadı. kazananları tebrik ediyorum arkadaşlar.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Allah utandırmasın.
-
Kazananlar arasında gittiğim dersaneden (reklam olmasın) tanıdığım türkiyede ilk 100'de birçok puanı olan 3 kişi var. Liyakatin egemen olduğunu düşündüğüm bir sonuç listesi olmuş bence. Kazanan herkese hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim Allah utandırmasın. Kazananlar arasında Sgk denetmen yardımcılığını da asil olarak kazananlar bizi bilgilendirirse yedek olarak bekleyen bizlere umut olacaklar.
-
Kazananları tebrik ederim. SGK denetmenlik asil listede olan arkadaşlar sizlerin de feragatını alırız:)
-
ben ve bir arkadasım sgkdan feragat edecek arkadaslar.hayırlı olsun cümlemize
-
sayin @arthur-smithes allah cc ailene ve sana gününü göstermeyi nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
kazananlarıda ayrı ayrı tebrik ederim sevgiler saygılar
ve emek vermiş ayrı ayrı ter dökmüş yedek listeye allah cc tez vakit kapılar açsın dileklerimle
ben dahil diger bekleyen arkadaslara sabir guc umut dualariyla -
Hepimiz buyuk emekler verdik sinavlar ugruna ancak benim maalesef olmadi hicbirimiz buraya kadar tesadufi gelmedik en azindan sunu biliyorum kimler kazandiysa haketti bu durumu iyilerin arasindan bazilari da elenmek zorundaydi maalesef gonulden tebrik ederim kazanan arkadaslari. Bizde onumuzde ki maclara bakacaz artik.
-
Kazanan dostlar tebrikler. Allah yardımcınız olsun güzel kurum ve meslek benim de olmamış hayırlısı artık
-
@Harun-Resid hocam yine cok uzuldum sizin icin Allah insallah oyle guzel bir kapi acsin ki size, hepsine iyiki olmamis diyin
Kazanan arkadaslara da tebrikler -
@paretowilfredo yeni
İlandan haber var mı ne zamana gelir tahmini olarak -
@kismetnasip çok sağolun rabbim hepimize hayırlı olanı versin güzel günler görelim hep beraber