2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Kardeşim güncel konuları değil bölümde karşılaştığın kavramlar üzerinden sorular sordular bana ama güncel olaylarada hakim olunması gerektiğini düşünüyorm.
-
@R.musgrave bu hakkaniyetli mi peki sence? Sınav konularıyla biz şu ana kadar imtihan edildik şimdi bana işletmeden pazarlamadan sorular mı soracaklar? Mezun olalı 4 yıl olmuş.
-
@R.musgrave hocam özelden yazmıştım size bakabilir misiniz?
-
@R.musgrave Güncel olay derken neyi kastediosunuz? Ekonomi ya da diplomasiyi mi
-
@R.musgrave hocam sınavda merak ettiğim bir husus var. İşiM sırasına göre mi cagriliyorsunuz. Yoksa karışık mi?
-
Arkadaşlar hakkaniyet konusunda ne diyebilirimki kardeşim bende mezun olalı 3 sene oldu hiçbişey hatırlamıyorum bide üstüne üstlük 2 senedir kpss çalışıyoruz ben açıkcası kpss müfredatından soru gelir diye bekledim ama sorulmadı ne yazıkki. Diğer soruyuda cevaplıyım kardeşim şuanki dünya ve Türkiye gündeminde güncel olan olaylara bakın ama uluslararası ilişkiler okuyanlar biraz daha kendi alanlarına ilişkin kavram teori bunlarada bakmalarında fayda var bana o tarz sorular geldi çünkü yardımcı olabildiysem ne mutlu hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@R.musgrave saolasın paylaşımlar için hakkında hayırlısı olsun.
-
Cümlemizin kardeşim herkes için hakkında hayırlısı neyse o olsun.
-
Yardımcı olan kardeşlerimden Allah razı olsun. Mezun olunan bölüm ile ilgili soru sorulurken genelde kolay mı soruyorlar yoksa kıyıda köşede kalmış şeyleri mi?
-
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim, bana gelen sorular için şöyle söliyim bölümle ilgili artık pek bişey hatırlamadığımı hesaba katarsak bana hepsi kıyıda köşede geldi bölümüm dışında hukuk iktisat maliye muhasebeden soru gelmedi bana
-
Teşekkür ederim kardeşim iinşallah hakkında hayırlısı olur. Bundan önceki mülakat tecrübelerime göre soruları bilmek önemli ancak çok da önemli değil çünkü binlerce kişi arasından elenip gelen kişileriz. O salonda duruş ve konuşma olarak iyi bir imaj çizilirse bu iş olur. Birde ülkemizin gerçeği sağlam bir referansta tabiki şart
-
Yarın akşam açıklanma ihtimali var mı
-
Bugün girenler nedir durum kpss den mi yoksa kendi alanınızdan mı geldi sorular ?
-
@R.musgrave benim karisikti ya
-
Maliye bölümü mezunuyum. Alandan da dışından da soru vardı.
-
@R.musgrave karısıktı sorular
-
Sorular sizi zorladı mı yoksa daha çok bilinen şeyleri mi sordular
-
@m.carlo zoelanılacakları da vardı zorlanmadan cevap verileişlecekleri de. Orta yollu diyelim (;
-
Arkadaşlar hayırlısıyla mülakat süreci tamamlandı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah. Sayıştay'dan sonuçları canlı yayınlayacak var mı ?
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Sınava toplamda 6 kişi katılmamış diye duydum. Hepimizin hakkında Hayırlısı.