Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@Murat-Özcan çarşamba cuma bilemiyorum ama konuştuğumda adamla üstüne basa basa bu hafta içi açıklayacağız dedi durdu. Acayip bir iş bu. İnsanın sinirlerini geriyor
-
kesin açıklancaktı bu hafta içi öyle diyordu telefondakiler sözde nasıl iş yapıyolar bunlar ya gerçekten yazık 40bin insanı bekletiyorlar
-
@fact0riel Kırbin değil arkadasım iki yıldır issiz olan benim ailem arkadaslarım sevdiklerim hep beraber bekliyoz kaç kırk bin
-
@ebushbulut 2 yıldır aynen bende öyleyim yapıcak bişi yok mal gibi bekliyoruz bi sonuç bile açıklayamıyorlar ne işleri varsa
-
Arefeydi bayramdi derken bu gidisle bize her gun bayram olacak. .
-
Allah cezalarını versin.
-
Az önce Atatürk Üniversitesi ni aradım. Onlarda yılmış. Bu hafta içi açıklanır muhtemelen dedi ama kesin bir bilgi yok dedi.Yani bu hafta içi de olabilir önümüzdeki haftaya da sarkabilir demek oluyor bu dedim.Evet öyle dedi. Yani çokta şey yapmayın; daha yasımız genç önümüzde uzun yıllar var.Artık 2018 mi dersiniz 2023 mü dersiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@İdari_Katip hocam çok güldüm gerçekten:) tam bir trollük örneği
-
Ahımız olsun inşallah sorumlulardan kat be kat çıkar bize yaşattıkları...!
-
500 dolar bozdurup makbuz getirenin sınavını açıklasalar bari
-
ilkokulda hocalarımız optik formun üstüne delikli cevap anahtarını koyar tek tek işaretlerdi. Hala o zamanda kalmışlar galiba. 2017'den önce biter inşallah
-
@İdari_Katip Hocam çarşamba dediniz olmadı, cuma dediniz o da olmadı, Yeni bir tarih verir misiniz? En azından hangi gün açıklanmayacağını bilmiş oluruz
-
@İdari_Katip sonuç olarak bugün açıklanır mı bekleyelim mi?
-
-
uzmanlik ve mufettislik gibi kadrolara tenezzul etmezler ferah olun.
-
@sametuzeyir sonuçlar listeler geçen haftadan hazırdır. sadece onay bekliyorlar heralde
-
Hocam çok mu bozuldun. Boşver aldırma ya takılıyoruz şurda. Sen tarih ver bak bu kadar kişi bekliyor ne zaman açıklanmayacak söyle hadi
-
Bu ileti silindi! -
@İdari_Katip arkadasım sen bi personel daire başkanlığını arasan