Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@ncbb Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@qq12 böyle düşüncelerin varsa ve çok büyük nitelikte bir insan isen sen niye bu sınava giriyorsun ki ? ben onu anlayamadım , buralar sana falan dar gelir .
Büyük biri olduğumu iddia ettiğime nasıl karar verdiğini cidden anlayamadım.
Birilerinin bu işe layık olup olmadığını da sorgulamadım. Sonuçta seçen mercii ben değilim.
Sen neden olayı bu kadar kişiselleştirdin ki? Galiba söylediklerimde haklılık payı gördün yoksa bu kadar önemsememen gerekiyordu. -
@qq12 çok şükür benim bir sıkıntım yok hatta TR sıralaması açıklanırsa dereceyede girebilirim.
kendini burdaki arkadaşlardan büyük görmeni içime sindiremedim.
zaten en son yazdığın yorumda da kendini troll olarak kabul ediyorsun.Hadi sana hayırlı işler -
@qq12 çok şükür benim bir sıkıntım yok hatta TR sıralaması açıklanırsa dereceyede girebilirim.
"dereceye de"
-
Sizin bos beles yorumlarinizi ego tatminlerinizi, asagilik komplekslwrinizi okumak zorunda degiliz ozelden konusun gidin
-
Biz burda seviyesiz tartışmalar olmuyor diye bu forumu takip edelim burada çocuk bahçesine dönsün.Keşke forum yöneticileri bişeyler yapsa forumun kalitesi düşmese @paretowilfredo @Antimülakat
-
@qq12 isyeannnn mı etsek npsak unkurumsal mı davransak
-
@ptriot hocam anlaşılan forumun seviyeyi koruması için belli kurallar koyup bunları duyurmak gerekecek yoksa malumların forumdan bir farkımız kalmaz , bu konuyu bir konuşalım moderatörler olarak
-
Heyecanı bırakın artık Dolar 3.5 Euro 3.7 alacağınız para bir yıl çalışsanız hiç harcamasanız 8.500 euro, Türkiye tasarruf ortalaması %17 tasarrufunuz 1.500 euro yani tam yıl çalışıp Avrupa'ya 1-2 gün hariç gidemeyecek bir geliriniz olacak. Heyecan yapmayın. Önünüze bakın.
-
Yarın güzel haberler almak dileğiyle kendinize iyi bakın (aldığım duyum listelerin belli olduğu sonuçların açıklanması için onay beklenildiği )
-
Şuraya her yazdığınızda bi heyecanlanıyorum bakıyorum ki ikili diyaloglar bir yere varamayan atışmalar... Bu forumda olmamın sebebi pek çok forumdan daha nezih bir oortamı olması. Eminim pek çoğumuzun tercih sebebi de bu. Allah aşkına böyle muhabbetlere girip zaten açıklanmayan sınav yüzünden gergin olan sinirleri daha fazla germeyin. Derdinizi özelden halledin lütfen sizin bu kapışmanızı okumak zorunda değiliz
-
@qq12 Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
"dereceye de"
kendini burdaki arkadaşlardan büyük görmeni içime sindiremedim.
zaten en son yazdığın yorumda da kendini troll olarak kabul ediyorsun.Hadi sana hayırlı işlerBu seviyelerde sınavlara girip o ''de'' yi ayrı yazamadıktan sonra TR'de derece yapsan ne olur yapmasan ne olur. Bankada veya diğer kurumlarda, rapor yazmak zorunda kalacağın bir bölüme girersen ne demek istediğimi anlarsın. Sadece sen değil, forumun %80'i ve üniveriste mezunlarının %90'ı bu durumda
-
@qq12 boyun kadar kitaplarla cebelleşiyoruz yıllardır, insanlar onca emek verirken bir şeyler için, sırf yabancı dili iyi değil diye tamamını ezberci zihniyet olarak nitelendiremezsin. Sen bu yazıda imla hatalarını ararken bende bu sırada moderatörlere yazayımda çoluğun çocuğun önüne geçecek önlemler alsınlar.
-
@Leightbau Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
demek istediğimi anlarsın. Sadece sen değil, forumun %80'i ve üniveriste mezunlarının
eleştiri yapıyorsan eger ''üniveriste '' yi dogru yazmayı ögren. birde ben hiç bir zaman ne netlerimle nede bilgimle övündüm veya hava attım. hiç bir iddaam da yok. troll hesap ile mi gelip yazıyorsun yoksa hadi size iyi günler sol şeridi işgal etmeyin.
-
@MB.. Adam dogru diyor iktisat icin iki tane yuksek bilgili maliyeye pareto hukuga konsensus muhsebeye numerus toplam 5 tane kitap haydi 7 olsun ezzberle tekrarla gir sinava:) bu tip sinavlarda eleyici kisim ingilizce arkadaslar kabul edelim ancak surec uzadikca sinirler geriliyor lutfen birbirinizi kirmayin arkadaslar bizim yaslarimizda kan kanseriyle ugrasan insanlar var degmez birbirinizi kirmaya uzmeye.
-
@dumi hocam bu mantıkla o zaman herkes +90 puan alır yapma gözünü seveyim. bu mantıkla o zaman 3-4 sene kpssde ilk 10 a girin kişilerin aynı olması lazım
-
@ncbb bunun basit bi yazım hatası olduğunu ikimiz de biliyoruz bence : )
-
@Leightbau öyle diyorsan öyle olsun Allahın adaleti şaşmaz
-
@ncbb Eleştiri bir yana, gerçekten ileride sıkıntılı yaratabilecek bir durum . Mesela özellikle de teftiş kurullarında müfettişlerin yazdığı raporlar son derece önemli olduğu için, üstadlar, raporun içeriğinin yanında bu tarz detayları da gözden kaçırmazlar
-
hocam yüzlerce kişi buraya acaba faydalı bir bilgi öğrenebilir miyim diye giriyor ve yazılanları okuyor. o yüzden ana konudan uzaklaşan sohbetleri kendi başlıklarında konuşalım.
2. husus, çok huzursuz arkadaşlar sürekli duyum var mı diye soruyor. lütfen 'duyum yok mu?' gibi inanılmaz lüzumsuz sorular sormayalım zira bu sorulara benim eltimin dünürünün söylediğine göre diye saçma cevaplar geliyor ki bunları da okumak ekstra bir yorgunluk.Velhasıl az ve öz konuşalım, gerisi kalabalık yapıyor. Çoğumuzun mesaisi var. Harcayacak bol vakti yok.
-
@Leightbau kimse burada ne rapor yazıyor ne de üstat var karşımızda. Eğer dediğin kadar basitse bu sınavdan başarılı olmak bugün özel bir bankanın sınavında gördüğümüz gibi yarın sayıştay bddk gibi kurumların forumlarında da görmek isteriz sizin gibileri