Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Herkes sakin olsun ingilizce bilmeyen yetersiz kalsın, bilen ukala kalsın; yazımda hata yapan eksiğiyle kalsın, hata yapmayan müfettiş olsun. Karışmayalım birbirimize. Sevelim sevilelim.Kardeşçe yaşayalım işte güzel dünyamızda.
-
@Marshallgil Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@Leightbau kimse burada ne rapor yazıyor ne de üstat var karşımızda. Eğer dediğin kadar basitse bu sınavdan başarılı olmak bugün özel bir bankanın sınavında gördüğümüz gibi yarın sayıştay bddk gibi kurumların forumlarında da görmek isteriz sizin gibileri
Dostum, ben herhangi bir basitlikten veya bu sınavda başarılı olmaktan bahsetmedim. Sadece, üniversite mezunu birçok insanın henüz ''de, da'' gibi ekleri doğru yazamadığını söyledim. Bir de, bu yazdıklarımdan herhangi bir sınavda başarılı olamadığımı nereden çıkardın
-
Adamların sistemlerini çok merak ediyorum şahsen. Eskiden hoca yorulmasın diye testleri sınıfa dagıtırdı, biz kontrol ederdik. Bari öyle yapsalardı daha hızlı olurdu belki
-
Site acik ekranda surekli yenile yapmaktan tus eskidi
-
@iktisatzede evet eskiden dunucu hatası veriyordu şuan sanki herkes yüklenmişte o yüzden siteyi açmada hız sıkıntısı yasanıyor gibi ben bugun mesai bitimiyle açıklanacağını düşünüyorum inşallah
-
Hangi linkten bakıyorsunuz
http://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank Bundan mı -
@mimiko Bende oyle bisey yok yeniledigim gibi aciklanmadi diye suratima carpiyor site @Mazlum-u-Getirin Evet hocam ordan Bakiyoruz.
-
Evet kardes buradan bakiyorsun basvuruda okuduysan metni yaziyor. Mazlum kardessss
-
Atatürk Üniversitesi ne ulasabilen var mı? Ben ilk defa bugun - az önce- 3 numarayı da aradım ancak ulaşamadım.
-
4 5 gun once aradigimda sonuclari acikladiklarini halk banka gonderdiklerini soylediler. Halk bank ik listeyle sonuclari geri bildirdi diye dusunuyorum, kanimca su an listelerin erzurum uni. tarafından sisteme girilmesini bekliyoruz cunku verilen sonuc baglantisi onlarin bünyesinde.
-
@goygoy Aynen. Yani insan kaynaklari dolayisiyla sonucun ne zaman aciklanacagini bilmez. Ama sanirim herkes insan kaynaklarini ariyor.
-
bugün için de umutlar giderek azalıyor.
-
açıklan artık ya
-
Böyle bir sey yok ya bugun de mi aciklanmayacak yani
-
Delirmemek elde değil
-
yeterrrrrrrrrrr
-
ben sınava girdiğim gün arkadaşımı askere yolladık , yarın ise acemiliği bitmiş geliyor memlekete ilginç bir durum olacak
-
Gerçekten bu kadar kişiyi zor durumda bırakan sistemlerine de sorumlulara da yazıklar olsun!!!
-
Okula ulasamadim.En azindan deseler bir hafta sonra aciklicaz sonuclari bizde beklemesek belirsiz zamani !
-
kimsenin ne zaman açıklanacağına dair bir fikri yok ki. Burda bir kaç kişi hariç tabi. Önce çarşamba dediler sonra cuma dediler. Şimdi kayboldular ortadan.