Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
"Bayram gelmiş neyime anam anam garibem" bunda da İngilizceye takılırız
aaa bak görüyon mü yine olmadı aman sakın pes etmek yok önümüzdeki sınavlara -
@İdari_Katip yarın akşam bütün mesajları siler uzun süre yazmazsın diye tahmin ediyorum
-
@Marshallgil Sınav ilanı duyumu almak kolaydır. Belirli hazırlık Süreçleri olur.
Ancak, Sınav açıklanma gününü saatini bilmek kolay değil. Hani şu aradığınız İK var yaa, telefonlara bakan Uzman yardımcısı ve Servis yetkilisi arkadaşlardan oluşur. Onlar bile hangi gün hangi saat açıklandığını bilmezler.
Üniversiteden gelen Verilere göre, gerekli istatiki bilgileri sınav sonuçlarını excel üzerinden gerekli çalışma ve raporlamaları yaparlar. Sınavı onlar açıklamıyor yani. Herşey yönetim kararıyla oluşur. Bu yüzden aldığım duyumu paylaşıyorum. Sınav sonuçlanma gününü ve saatini bilmek kolay değildir. Biraz keyfiyete dayanır.
NOT : Onay merci o telefona Bakan arkadaşlar değildir.Onlarda Bilmiyorlar ne zaman açıklanacağını.
-
@İdari_Katip Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
Bugün Sınav Açıklanmasının "Arefe'si"
Yarın, Kimisi Bayramlıklarını Giyecek Mutlu mutlu "Şeker" toplamaya gidecek.
Kimisi, Nerede "Eski Bayramlar, Tad yok tuz yok" diyecek.Bir yanımız Yaprak Döker, Bir yanımız Bahar Bahçe.
Daha "Adil Yarınlara"
hadi bakalım
-
@İdari_Katip Arkadaşım o zaman koca koca harflerle KESİN demeyeceksin.Madem kimse bilemez; kaldıramayacağın taşın altına girip gizemli hareketlerle yazdığını silmeyeceksin. Ha sen bunları yaparsan kusura bakma ama herkes de sana laf söyler. Kimse senden sınav tarihini/saatini bilmeni beklemiyor, istemiyor da. Sen kendi kendine gelin güvey oldun bir şeyler yazdın. Allah razı olsun ama bu sana insanlarla alay edercesine davranma hakkını da vermez, artık biraz sessiz olalım.
-
Ben ÇARŞAMBA yazdım, Ve daha sonra Salı günü Yazdığımı sildim. Durumda değişiklik olduğunu çarşamba olmadan ilettim. Cumaya kadar sarkabileceğini ilettim. Elimden geldiğinde Sayfa Geçmişine gidilirse, sorularda ve birçok konuda yardımcı olmaya çalıştım. Mesajla ulaşan her arkadaşa da yardımcı olmaya çalışmıştım. Ayrıca mülakat sürecindede bazı arkadaşlara yardımcı olacağımı düşünmüştüm. Hatta mülakata genel Müdürlüğe gelecek arkadaşlara ev sahipliği yapmak isterdim Ama burada bazı arkadaşlar "İşsizliği İş" olarak meslek edinmiş. Ve daha da bişey yazmam bu sayfada.
İyiniyet, HUKUK'ta hakların kazanılmasında Mevcutken. Bu Sayfada hakların kaybedilmesinde.
Ben kaçar, Sağlıcakla
-
@İdari_Katip hocam uzmanlık mülakatına kaç katı çagırılacak gitmeden cevap ver
-
@İdari_Katip İletilerin silindiği için neyi yazıp neyi yazmadığını tartışmak, hatta bu konuyu da tartışmak çok gereksiz. Güzel edebiyat yapıyorsun vesselam. Ama sana kötü bir şey dediğimiz yok kardeşim "kötü niyetli" olduğunu da söylemiyorum. Zira niyet okumak benim işim değil. Sadece o "işsizliği iş edinmiş" dediğin insanların belki uykuları kaçıyor; her anı her saniyesi ne tür duygularla geçiyor anlayabilmeni bekliyor insanlar.
Umut fakirin ekmeğidir, hayat paylaştıkça güzeldir. Lakin paylaşırken fakiri rencide edersen paylaşımın da değeri kalmaz.
iyi niyet demişsin. Fakat hatırlatırım ki hakların kullanılmasında da "dürüstlük" diye bir ilke vardır bilmem bilir misin. Kal sağlıcakla.
-
Halkbank eski sınavların birinde çok açıklayıcı istatistiki bilgiler paylaşmıştı. Tüm derslerden tek tek kaç doğru yaptığımız, başarı yüzdesi, sıralamalar falan. Belki yine böyle bir şey yapmaya çalışıyorlar. En azından akıllarda soru işareti kalmaması için. Bir ihtimal bu yüzden süreç uzamış olabilir.
-
Bu dedikleriniz halkbank değil, Ankara Üniversitesi yapıp açıklamıştı kendi sitesinden. Hemde gayet makul süre içinde.
-
@İdari_Katip bakın öncelikle buraya gelip buradaki adaylara "işsizliği iş edinmiş" diye tabirlerde bulunmak sizin haddiniz değil. Sizin de dediğiniz gibi sınav açıklanma tarihini bilen kurum içinde bir elin sayısını geçmicek kadar insan varken siz buraya önce Çarşamba yazıcaksınız bir sürü kişiyi ümitlendiriceksiniz (ki bu sizin tahmin ettiğiniz sayının çok daha fazlası. Çünkü burada olan bir şey dalga dalga insanlara ulaşır) sonra buraya gelip bugün sonuçların açıklanmasının arifesi diyeceksiniz. Kusura bakmayın da eğer duyumunuz kesin olmadan burada böyle bir şey paylaşıyorsanız insanların zamanını ÇALIYORSUNUZ demektir. Emin olun herkesin oradan buradan duyduğu ufak şeyler var ama kimseyi etkilememek adına söylenmiyor. Lütfen böyle konularda herkes biraz daha sağduyulu olsun, iyi günler dilerim.
-
büyük ihtmalle bazı il çevrelerinde mülakata dahi yeterli aday çıkmadığı için bir çalışma yapılıyor olabilir yoksa niye beklensin bu kadar ????????
-
Arkadaşlar cidden kaç gündür saçma sapan yorumlar, beklentiler, temenniler falan filan. Hakikaten işsiz misiniz ? Yani ciddi abartıyorsunuz. Yani beklenti zaten 3 haftadan sonra 1 aydan öncedir. Bugün yarın açıklanır. Neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum ki? Boşu boşuna forumda kirlilik yaratıyorsunuz. Troll ün biri geliyor yok şu gün açıklancak yok bu gün diye yazıyor siz de saf saf inanıyorsunuz. Yapmayın. İnsanlara prim verip kendinizi de saf yerine koymayın. Benim beklentim de bugün ya da yarın açıklanır olmadı haftaya. Oturup çalışmanıza bakın. Yok sayarsanız işiniz kolaylaşır. Herkese iyi günler.
-
@ncbb bir süre teori ortaya atılabilir bu süreçte kardeşim gerekli açıklamayı yapan da yok,sınav açıklama tarihi de belli değil,yarın umarım açıklanır yarın da açıklanmazsa sıkıntı büyük...
-
@ncbb hocam yapılan işlem sadece sınav sonucu açıklama değil hem ünvana hem de ile göre dağılım yapılıyor. Bu sürecin uzamasının temel nedeni olarak düşünüyorum. Ayrıca sınavı yapan üniversitenin Anadolu Üniversitesi veya Ankara Üniversitesi gibi tecrübeli bir üniversite olmaması birde akademik takvim içinde yer aldığımız için araya açık öğretim sınavları da girdi. Açıkçası ben sınav sonucunun bu hafta değil haftaya haftaiçinde açıklanacağını düşünüyorum
-
Adam bildigini yazıyor bilgi veriyor ne dalga gecmesi kuruma olan sinirinizi faydali olmaya calisan insanlardan çıkarmayın
-
-
Arada bir girip açıklanmış mı diye şu konuyu okuyorum ama artık dayanamayacağım.
Ne kadar boş beleş adam varsa toplanmış işi falcılığa kadar götürmüşler. Açıklanacağı vakit açıklanır arkadaşlar önünüze bakın, çok kafaya takmayın.
Ayrıca şu İngilizceyi beceremeyen arkadaşlara da ufak bir lafım var. Arkadaşlar, 3. sınıf YDS zorluğunda olan o soruları yapamıyorsanız şu sınavı nasıl kazanmayı düşünüyorsunuz? Adam akıllı tek fark yaratabileceğiniz, adaylar arasından sıyrılabileceğiniz nokta bu. Birisi sorduğu zaman İngilizce biliyorum dersiniz. Hatta işe girseniz İngilizce tazminatı yok mu yahu falan dersiniz bir de. Umarım mülakatlar İngilizce olur da kimin ne birikimi var görülür. -
@qq12 sınav sonucları burdan acıklanmayacak ; eğer şu siteye girerseniz https://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank/ sizin için vakit kaybıda olmaz.
ingilizce mülakat konusunda teftişe yapsınlar hakkıdır lakin ingilizce mülakata girebilecek seviyeniz varsa niye burada takılıyorsunuz size tavsiye gidin direk big four 'a başvurun
-
@qq12 Biraz ukala bi tavir sergiledigini dusunuyorum ingilizce konusunda.Kimse ingilizce bildigini soylemedi.Zaten ilan geldiginden beri ingilizcemiz yok diye sorun olacagini dile getirdik.Dili oldugunu soyleyen arkadaslar zaten beklenen net duzeyini yakaladigini soyluyorlar.Kurumda dili olmadan tazminat talep edecek dusuncede olsalardi burda stres yapmaz kazandik gozuyle bakarlardi.Bu surecte olan arkadaslarin fazlasiyla rasyonel olduklarini yazdiklarina dayanarak dusunuyorum.Kimse seviyesinden fazlasini iddia etmiyor.