Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@nickname yok zaten buradi bir aile forumun nihai amaci bu. Zaten arkadasin art niyetli sekilde bunlari yaptigini da sanmiyoruz. Bunu surekli yapmasi ve arkadasinda durmamasi sorun teskil ediyor.
-
Bir Öğle Yemeğine Çıktık Hemen Karalama Kampanyası.
1.Yanlış Bişey yazmadım, sadece burası takip ediliyor, işe alım süreçlerinde o yüzden. Uzmanlık mülakatlarının Kurum içinde hala devam ettiği ve Ayrıca yönetici atamaları her yıl Ocak ayında olduğu için İK bu süreçte yoğunluğunun olduğunu belirttim.
- Sabır ve Sukunet Dedim.
@sentetiketik "Uslup Bazen Bir sınav kazanmaktan daha niteliklidir. Çünkü bugün bu sınav kazanılır kaybedilir. Yarın Daha büyük sınavlar kazanılabilir. Ama "Uslup" Kaybedilince Kazanılması Zor" Umarım hakkında hayırlısı olur Hem Sınav için Hemde "Uslup" İçin.
-
@İdari_Katip Arkadasim hayirdir sen asimetrik bilgi dersi verirken moral hazard diyince mi uslup değişti aciklik getir. Bu hafta boyunca bu baslikta yazdigini sildin. Soz sukut nedir kavrayacan oyle paylasim yapacaksin . Bu da yeni adet oldu goruyoruz, yanlis yaptigini kavrayinca salliyor uslup cetrefilini.
-
Dostum. Forum Kirlenmesin. Başarılar Hakkında Hayırlısı olsun.
-
Neyse katkimiz oldu tüm dostlar ile daha iyisi artik silmiyorsun yazdiklarini. Senin hakkinda da hayirlisi olsun dostum yazilanlari dikkatli oku, ustte senin savunan yine sana elestiri getiren .
-
@İdari_Katip hocam 3 kat mı 4 kat mı cagıralacak mülakatlara
-
@ncbb Müfettişlik için 4 katı 100 kişi çağırılacak.
-
@İdari_Katip bugun yalan oldu sanırım.
-
@İdari_Katip onu biliyorum hocam. Uzmanlık için sordum
-
@ncbb uzmanlık ne kadar çağırcaklar hocam bilginiz var mı?
-
@memothegreat 475 kişi işe alınacak ama mulo ya kaç kişi bilmiom
-
@ncbb @memothegreat ilanda uzmanlık için de dört katı aday diye okumuştum hocam.
-
@Fatih-Cüce öyle bir ibare yoktu hocam
-
@Fatih-Cüce Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@ncbb @memothegreat ilanda uzmanlık için de dört katı aday diye okumuştum hocam.
ilan elimde pdf olarak mevcut. kontrol ettim öyle bir ibare bulunmamakta.
-
@ncbb @memothegreat pardon hocam bilgi kirliliği için ben müfettişlikle karıştırmış olabilirim
-
Sayıştay sınavına girdik sonucun ne zaman açıklanacağı belliydi ve rahattık ortada kesin bir durum söz konusu idi.Halkbank ise tamamen muamma,belirsiz ve bu belirsizlik günden güne şahsen beni çok yıpratıyor.Her defasında açıklanmış olabilir diye forumlara bakıyorum ama ortada net bir tarih yok.Arkadaşlar sağolsun fikirleri ve öngörüleri dahilinde tarih veriyor ama kimsenin sınava girenleri umursadığı yok dilerim daha fazla uzamadan ve bizleri yıpratmadan kısa sürede açıklanması ve önümüze daha açık bir şekilde bakabilmemiz.
-
Yıprandık zaten, sabahtan beri pc nin başındayım bekliyorum. Ama yok belli ki bugun de açıklanmayacak 17.00 oldu....
-
@nickname aynen kardeşim sayfayı yenilemekten bi hal olduk biraz sulandı gibi yani ümit de kırılıyo
-
@nickname saat 7 ye kadar yolu var. açıklanmazsa nöbete devam
-
@sofuoglu Real Madrid ile Aytemiz Alanyaspor 'u kıyaslıyorsun.