Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@paretosef hocam kalite bakımından çok haklısın ama benim değindiğim nokta açıklama tarihlerinin belirlenmesi noktasında idi.Açıklama için sınavı düzenleyen üniversite net bir tarih verse bu şekilde tepki verilmezdi ama bir tarih olmayınca böyle oluyor yoksa Ösym ve Atatürk Üniversitesini karşılaştırmak amacında değildim sadece örnek verme noktasında onu yazdım.
-
@sofuoglu sayıştay ve halkbank , ösym ve atatürk üni. , real madrid ve aytemiz alanyaspor... Ne kadar ekmek o kadar köfte işte.
-
bugünde sonuç yok :S
-
@ncbb o kadar kesin- net çarşamba diye konuşuldugu için insan daha buyuk hayal kırıklıgına ugruyor. Ben kendimi cuma saat 17.00 a endeksledim. Şimdi isteyen persembe desin isteyen cuma sabah desin.
-
cuma günü doğum günüm totem yapıyorum cuma açıklancak ve doğum günü hediyemi alacağım diye
-
Sizdede surec uzadikca olumsuzluk havasi esiyor mu ? Moralmen cidden cok kotu oldum.
-
@Vedat-Can-Gümüş canakale yazan vrmi
-
@Vedat-Can-Gümüş can sıkıntısı oluyor hocam
-
Herkesten özür dileyerek konuyla alakalı olmayan bir şey soracağım.Spk lisans sınavları her sene haziran ve aralık aylarında mı oluyor acaba.Yani 2017 de haziranda sınav olur mu yine? Bilgisi olan paylasabilirse çok sevinirim.
-
@Gizem-Aldeniz yahu elbette vardır 2 gün sonra açıklancak sınav için hala şurayı yazan var mı burayı yazan var mı diyorsun bacım her forumda 40k adayın girdiği sınava çanakkalenin yazılmaması imkanı var mı yahu
-
@dumi sjsjs milleti delirttiler
-
@dumi yok tabiki ama kacla kapatır acaba süreç uzadıkça olmadı gibi gelior
-
alandan 55-65 arası doğru bekliyorum bir haftadır uykularım kaçıyor.Her kısımdan yarıyı geçtiğini düşünüyorsan mülakatlara çalışmaya başla sen.
-
@dumi alanları geçtim 155 le 160 doğru bekliorum.ama 160 doğrudan fazla kapatçak gibi geliyor
-
ders ders 50 barajını genelde 60 barajını geçen uzman yard adaylarını mülakat çağırcaklar bence
-
Alandan yaklaşık olarak 100 doğru GK GY'den de 50 bandında bir doğrum var ingilizceye gelince işte orası sıkıntılı..Benim gibi birçok kişi vardır belki de benden çok yüksek yapıp ingilizce barajına takilacak olanlar olur..Bu da sistemin azizliği mi yoksa saçmalığı mi varın siz karar verin ağalar.
-
Bugün Sınav Açıklanmasının "Arefe'si"
Yarın, Kimisi Bayramlıklarını Giyecek Mutlu mutlu "Şeker" toplamaya gidecek.
Kimisi, Nerede "Eski Bayramlar, Tad yok tuz yok" diyecek.Bir yanımız Yaprak Döker, Bir yanımız Bahar Bahçe.
Daha "Adil Yarınlara"
-
Yarın açıklanır diyorsunuz yaniii ? @İdari_Katip
-
@hakimim_25 burdan yarın diye açıklama yapılıyorsa haftaya kaldı o zaman sonuclar zira vakti zamanında çarşamba söylentisi ortaya atılmıştı.
-
Arkadaşlar rica ederim artık şu başlık altında açıklanma kehaneti yapmayın ya. Açıklanınca göreceğiz yaprak mı döküyoruz, çiçek mi açıyoruz nadasa mı bırakıyoruz.