Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Açıklasınlar ama artık biz de insanız tek derdimiz bu sınav değil ki valla aameliyat olmak için sınav sonuçlarını bekliyorum
-
Ay ekrana kitlendim bekliyorum, hakkımızda hayırlısı olsun. Ayrıca dayısı olan muhabbeti yapılmış, 3 arkadaşım şu an Halkbankta çalışıyor ve kesinlikle kendi emeklerinin karşılığı.
O yüzden emeğimizin karşılığını almamız temennisiyle dostlar... -
Kim ne derse desin ama bu sınav benim gözümde şaibelidir. Bir sınavın açıklanması bu kadar uzun sürmez.
-
Yalnızca mülakata çağrılan adayları yayınlarlarsa üstüne üstlük puanlarını bile belirtmezlerse zaten bizler başka ne düşünebilirizki?
-
Zaten muf sınavına girdim umut çok az. Ama huyum batsın bir sınava girince de açıklanana kadar huzurum kaçıyor. Açıklayın şu zıkkımı da bitsin bu çile bitsin bu azap. :))
-
Hocam bu açıklamanız bugün açıklanma ihtimalin düşük olduğunu gösteriyor sanırım? @İdari_Katip
-
Hahahah noluyo ya herşey siliniyo
-
Bu ileti silindi! -
@İdari_Katip tarih alsanız güzel olur aslında ve saat ona göre bekleyek
-
@İdari_Katip bugun degil mi sonuçlar? En azından onu söyleseniz.
-
@İdari_Katip Sürekli takip ediyorum bi yarım saat bakmadım yani siz de ona denk getirmissiniz
-
@İdari_Katip hocam mulakata 3 kat 4 kat mi çağırırlar
-
@İdari_Katip sanırsın devlet sırrı he zaten forumların amacı gizli kimlik altında bilgi paylaşıyosun neyin etikliği bu neyse iletiniz bırakın baksın millet
-
Bencede neyin sırrı bu sıkıldım artık beklemekten
-
Kim ne biliyorsa soylesin lutfen kac kisi bu sonuclar icin bekliyor
-
Herif burda ahkam kesiyor asimetrik bilgi sahibiyim ben biliyorum diyerek. Halk bank calisani olarak bilgiyi bu sekilde kullanmanda moral hazard sorunu dogurur arkadasim ya yazdigini silmicen yada susacan
-
Sürecin 30 kasım-2 aralık arasında öngörüldüğünü söyledi.Sürecin sona geldiğini söyledi. Bugün açıklanıp açıklanmayacağını o da bilmiyor yani. Ben silmicem okuyun arkadaşlar.
-
Okuyanlar bilir carsamba kesin dedi bilgi aldim dedi. O kadar sakli bir sey yoksa da silmicen basligi takip ediyor herkes
-
@sentetiketik Son moda zaten yazıp yazıp silmek..On dakikada bir bakıyoruz şuraya yazarken düşünseler biraz.insan biraz hassasiyet bekliyor.
-
Neyse yuklenmeyelim arkadasin uzerine vardir bir bildigi...Yoksa bu kadar insan beklerken bu davranışı vicdan sahibi insan yapmaz. Ustelik kendisi de soruların toparlanmasinda yardimci oldu, oyle hatirliyorum.