Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Doslarim sinav sonuclarimiz aciklanmis, daha dogrusu degerlendirilmis diyebilir iz.Yani veriler erzurum universitesi bunyesinden Halk bank tarafiyla paylasilmis burdan sonra is tamamen Halk bank insiyatifinde.
-
@İdari_Katip carsamba carsafa dolanmasa iyiydi tabi. Bu stresle hepimiz solugu Bakirkoyde alacaz
-
çan uygulanmamış arkadaşlar, yani kazananlar bölümlerin yarı yarıya doğru olması şartına uymuş.
-
Nerden bakıyorsunuz bu bilgilere açıklandı mı?
-
Arkadaslar sagolun bilgiler icin, peki bu kadar bilgiye sahip olup ne zaman aciklanacagini bilmiyor muyuz?
-
@legendofphoenix iller kacla kapatmış no bilgi var mi
-
Sadece universite ile gorustum sonavlarin degerlendirildigi ve bankaya iletildigi bilgisi verildi. Baska bir arkadas da bankadan bilgi alarak carsamba günü aciklanacagi bilgisini paylaşti. Biraz sabirli olalim 2 gun sonra buyuk ihtimal aciklanacak.
-
@legendofphoenix yüksek kapatcak
-
açıklayın gitsinler yaaa . bu nedir be kardeşim
-
Bencede yeter valla biktirdilar insani
-
Arkadaşlar eğer geçen yıllardaki gibi puan veya sıralama belirtmeden mülakata hak kazananlar listesi yayınlanırsa grup oluşturup imza toplayıp sınav sonuçlarının puan sıralamasını yayınlamalarını isteyelim 25 gün bir sınav açıklanmıyorsa benim fikrimce listeler oluşturuluyor bu zamana kadar olduğu gibi dayısı olanlar listeye yazılıyordur.
-
Heyecanli bekleyis devam ediyor.İnsallah yarin aciklanir arkadaslarin dedigi gibi.
-
@iktisatzede yarın olmazsa sıkıntı iyice artacak. derse konstra olamadıgım için çalışma falan yok bende
-
@ncbb inanir misin suan elimde orgu var.bugun basladim.O derece yani
-
@ncbb kardeşim ben de aynı durumdayım olumlu/olumsuz bi açıklansa en kısa zaman da önümüze baksak dilerim yarın açıklanır ve ortadaki belirsizlik kalkar hakkımızda hayırlısı
-
Hadi bakalım yeni gün yeni umutlar...
-
Eveet. Çarşamba çarşamba diye diye çarşambaya az önce girmiş bulunmaktayız. Hakkımızda hayırlısını diliyorum.
-
@ozitustas Yok yok simdi de aralık diyolar dalga geçiolar bizle
-
@ebushbulut gerçekten mi? Nerde yazıyor.
-
@ebushbulut pazartesi aradım bu hafta içinde mutlaka açıklayacağız dediler. Çarşamba diyen arkadaş genel müdürlükten almış olabilir duyumu. Ama adam ısrarla bu hafta içi duyuracağız dedi. Zaten cuma gününe filan sarkarsa Aralık'a girilmiş oluyor.