Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@Marycr Malesef. İki unvana da aynı oranda yığılma olmasını engellemek istemiş sanıyorum kurum.
-
@paretowilfredo kardeşim yani şimdi ingilizcem liseden kalma 0 bilgi olduğu için diğerlerini iyi yapsakta boşunamı girmiş olacağım halbuki ne umutlarla beklemiştim eski sınavlara baktığımda uzmanlık için böyle şart koyulmamış. (bu yüzden masrafa da gerek yok gibi resmen yıkıldım )
-
@eapr Kardeşim sayı çok olduğundan muhtemelen bir kısıt getirme gereği hissetmişler. Şu var Uzman Yardımcılığı sınavından dilden kalanlar belki zaman içerisinde başka alt görevler için aranabiliyor. Bu yönden denenebilir. Takdir sizin tabi ki.
-
@paretowilfredo kpss gibi alan dersleri mi soruluyor acaba ?
-
@burcu Kısmen evet kısmen hayır. Püf noktalara dair yukarıdaki yönergede de belirttiğim gibi biraz daha bankayı alakadar eden alanlara eğilmek icap edebilir. Para banka dersi gibi. Merkez bankası ve bankaların ilişkileri gibi. Kıymetli Evrak Hukuku gibi.
-
@paretowilfredo cok tesekkur ederim
-
Arkadaşlar bana gelen sorulara buradan açıklık getireyim.
1)))2012 yılına kadar gazi üni. 2013-2015 arası anadolu bu sınavı Atatürk üni. yapıyor yani geçmiş dönemlerde aynı soru sayıları falan olsa bile soru tarzı değişecektir
2))) geçmiş dönemlerde uzman ve iç kontrolördeki ingilizce için taban puan şartı yoktu ingilizce için burada var eğer temeliniz sağlamsa çalışın inşallah olur
3))) müfettişlikle aynı saat ve aynı gün yapmaları çok iyi olmuş maymun iştahlıları elemiş olacaklar çünkü tefişe giren herkes uzmanlıgı kazanma potansiyeli vararkadaşlar benim anlamadıgım birşey var ikisini birden seçebilecekmiyiz ? uzman ve iç kontrolörlügü açıkca belirtmemişler sizin yorumlarınız nedir ?
-
Arkadaşlar servis görevlisi gibi il mi seviyoruz yoksa sınavdan son mi il seçme
-
arkadaşlar şuanda sisteme baktım iç kontronorlük ve uzman yardımcılığına aynı anda başvuru yapılabiliyor. sistem il seçiminide yapıyor.
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/84/halkbank-meslekleri̇-hakkinda-herşey
Arkadaşlar her 3 mesleğe dair merak ettiğiniz tüm bilgileri ilgili yazımızda derledik. Buyrunuz. Mesleğe dair tüm soru ve katkılarınızı bekliyoruz.
-
merhaba acaba halkbank başörtüsüyle çalıştırıyor mu ?
-
@demirgozde Keşke bu sorular artık sorulmak zorunda olmasa. Benim gözle gördüğüm yok çünkü Halkbank ile çok işim yok. Ancak 3-4 özel bankada üstelik ön planda çalışan personelde gördüm. Devletin bankasında hiçbir şekilde sorun olacağı kanaatinde değilim.
-
Bir uzmanın maaşı 4000 ila 5000 TL olarak değişmektedir. Uzman yardımcıları da yaklaşık olarak 3500 TL maaş almaktadırlar.
-
arkadaşlar ben yeni mezunum, kpss ye çalımadan girdim p35 74 p3 80 geldi yds de 70 düzeyindeyim. sizce müfettişlikte kazanma şansım nedir. bi de maaş ne kadar 6 7 bin diyolar ama inanamadım
-
E devlet e girdim ocak ayinin 28 ine kadar asjerlikle ilişkisi yoktur yaziyor şimdi ben basvuramiyor muyum?
-
@demirgozde çalışabiliyorsunuz
-
Arkadaslar yas icin 88 ve sonrasi diyor yani daha genc olanlar basvuramiyor mu dogru mu anladm
-
@genclerbirlikli Hoşgeldin kardeş. diğer başlıkta anlatıldı uzun uzun maaşlar özlük haklrı bakabilirsin oraya da
-
@marvel yok kardeşim tam tersi daha yaşlılar başvuramaz demek o
-
@mk-ank hoşbuldum, tam orayı okuyordum