SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
Ne desem bilemedim kolaylıklar diliyorum. @Persephone
-
Tebrik ederim kazananları arkadaşlar. 100. olmuşum ben de,insallah herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@KNUT-Wicksell hocam sıralama kaç bir de eleme puanınız ? benden 2 puan yüksek almışsınız ama sizdeki üzüntüyü görünce sevincim kursağımda kaldı
-
@harmenihas 93
-
@Harun-Resid Yallah Rakka'ya.
-
@KNUT-Wicksell 86 puan kişi 14. Olmuş. İlk 20 deki kişilerin puanı 85 ve üzeri demek. Bu adamların çoğu alınır çünkü ortalamaları yüksek. Bizim yazılı puanı 80 nin altında yani 110-120 kişi arası 70-80 arasında pıan almış. Mülakatta kendini ii göstermen lazım o da şans ne soru geleceği belli deil. Bu kadar kişi aradından sıyrılmak zor
-
@Harun-Resid SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI. içinde söyledi:
72 puan 106 sıralama ya Hak ya Allah. Mülakat süreci için bi yazı yazılacak mı? Bilgilendirme amaçlı? @paretowilfredo
hocam benmde puan 72.80 sıralamam 106 kafam karıstı simdi bi yanlışlık mı var acaba
-
@Persephone nasıl bir yobaz faşist sen adam sevincinden Rabbini andı diye isidçi mi oldu nefret ediyorum senin gibi yobazlardan bu arada kazanan herkesi tebrik ederim
-
çekirge bir sıçrar iki sıçrar :cartwheel_tone3: yine görmeye başladık Kazanamadınız yazısını 58 puan sıralama 205 :wrestlers_tone4: türkiye'de ilk 250'ye girdiğim için mutluyum.Kazanan arkadaşlara selam olsun :goal:
-
@İshack İconlar süperdi güldürdün:)))
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@KNUT-Wicksell ya öyle karamsarlığa düşme. bak benim paylaştığım seminer notunda 2012 bu sınava benzer puanlar içeriyor. kendini kıyasla oradakilerle ortalama kaç alanlar girmiş. hem testi hem klasiği seninkine yakın olup da kazananlar var ya nasip diyeceğiz artık soru ne gelir bilinmez ama 2. sınavdaki düşüşü telafi etmemiz gerek o kadar her şey Allah'ın izni ile bizim elimizde
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Gerekli temizlik yapılmıştır dostlar. Terbiyesizliğe mahâl ve musammaha yok. Siz devam edin muhabbetinize güzel insanlar.
-
Bu ileti silindi!