SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
Burada geçmiş yıllarda nihai başarıyı sağlayan kişilerin puanları var themis dershanesi ulaşmış sanırım bilgilere.
http://s2.dosya.tc/server3/hlnp5a/ayistay_Denetci_Yardimciligi_Seminer_Notu.pdf.html
-
Koyu renkli puanlar başarılı kişiler arasında en yüksek ve en düşük puanları gösteriyor
-
2015 de kazananlar arasında 18 kişi +80 puan almış yazılı sınavdan. Kalan 27 kişi 70-80 arası almış. Yazılı sınav ortalaması düşük olmuş geçen yıl. Bu yıl artar gibi de hayırlısı bakalım.
-
2015 yılındaki sorulara ve zorluk derecesine de bakmak lazım. Bu arada bu sınavda standart sapma var değil mi ?
-
Ders gruplarından alınan puanların aritmetik ortalaması yazılı sınav sonucunu oluşturacaktır. Yazılı sınavın değerlendirilmesinde, en yüksek puandan başlamak üzere ve eşit puanlar için sırasıyla hukuk, maliye, iktisat ve seçimlik ders grubu puanı fazla olan öncelikli olmak kaydıyla 70 ve üzerinde puan alanlar başarı sırasına konulacaktır.
Yazılı sınav için standart sapma göremedim ben sadece bu bilgi var kılavuzda. @harmenihas -
@Harun-Resid aynen hacım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
-
Yapılan sıralamada kompozisyon yok onu fark ettim. Ayrıca bu hukuk maliye iktisat seçimlik sıralamasına göre hukukun muhasebeyi telafi etme durumu ortaya çıkıyor mu?
-
sonraki sınava girecek olanlara yardımcı olmak için en son kazanan arkadaşın doğruları nedir acaba?yazabilir miyiz?teşekkürler;
-
Protokolde standart sapma ile yeterince bilgi var hatta hesaplama yöntemi dahi gösterilmiş ancak 70 ortalamayı tutturan 135 kişi olmazsa standart sapma uygulanacak anladığım kadarıyla
-
Hesaplama yöntemi nerde gösterilmiş hocam? @Berhava
-
Bu ileti silindi! -
Şahsi fikrim bu sınavda 135i bulmama gibi bir durum olmaz. Önceki yılların sorularına göre daha yapılabilirdi bu yılın soruları. Tabi kağıtları okuyanlar hunharca davranmazsa
-
İnşallah hocam.Temennimiz o yönde.
-
@Harun-Resid sınav protokolünde sayıştay ile ösym arasinda imzalanan
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.Herkes her oturumdan beklentisini yazarsa bence bi fikir edinebiliriz.ben hukuk 85 maliye 75 iktisat 75 ticaret 50 bekliyorum kompozisyon ise subjektif olduğu için bir şey diyemiyorum.
-
Puan yazmak isterdim ama hiç tutturamam hiç girmeyim o topa ben
-
@Harun-Resid kardeşim zaten bizim beklediğimiz bunlar tabi komisyonun ne diyeceği esas bizimki bi veri olsun derdi:)
-
Hukuk ve iktisattan herkes iyi bekliyor sanırım. Kompozisyon ve maliye orta şeker seçimlik grup sanki düşüşün yaşandığı alan
-
@89bürokrat Hukuk 85
Iktisat 75
Maliye 90
Ticaret 95
Benim beklentim de boyle ama ne kadar dogru cikar bilemiyorum. -
@Avexer bu beklentiyle maşallah ilk 10 a girersiniz bence