SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
linkçi ben değilim
-
YDS açıklanınca yine aradım bugün mümkün gözükmüyor dediler yine anlamadım ben bu işi
-
şu an yeni link yok verdiğim linkleri ydus için kullanmışlar
-
Şimdi yine aradım arkadaşlar.Beyfendi pazartesi dedi.Kesin mi diye üsteledim.Evet, kesin dedi.
-
bize mi çalışmıyor bu sistem. ya tam memur zihniyeti ya
-
Her açıdan yıprandık cidden.
-
pazartesi açıklanacak olsa siteden falan bir açıklama yapmaları lazım değil mi ?
-
Küçücük bir açıklama yeterdi bize.
-
@fiscaldrag ydus için yapmışlar
-
Keşke bilgi verilse neden açıklanmadığına dair.
-
Bunlar bizle dalga geciyorlar. Benim bildigim sistemde sorun varsa hepsi icin olmali. Bi sinava sistem sorunu yok birine var... :)) Allah sizi bildigi gibi yapsin. Neyse arkadaslar yapcak bisey yok. 45 gun bekledik bi kac gun daha bekliycez mecburen
-
Kalemlerin üzerine yazıyorlar ya "Emeğiniz emanetimizdir" diye, umarım sahip çıkıyorlardır emanetimize.
-
Emeğimizin karşılığını alabilmek ümidiyle bekliyoruz.
-
3 ay önceden 27 ocak 2017 diyecek kadar plan yapıyolar uygulamada resmen sıçıyolar yapacağınız işe gidin soruları peşkeş çekin yineeee koruyamadığınız emeğimiz haram zıkkım olsunn
-
Şimdi ben de aradım ÖSYM'yi, "Biz talepleri iletiyoruz,bugün açıklanmazsa Pazartesi kesin açıklanır" dediler.
-
Yine aradım "pazartesi dedi başkan" diye iletti. Yine göz ucuyla baka baka geçecek artık hafta sonu
-
@SEO nasıl talep ya bunlar bizim ağzımıza bakıp mı iş yapacaklardı kendileri 27 si yazdı biz ona göre bekledik Yoksa bizim talebimiz niye 45 günde açıklansın olsun ki Sinirlerim bozuldu
-
@bıçak-sırtı valla ben de anlamadım hocam,aynı hisleri paylaşıyoruz..
-
YARIN açıklanma ihtimali var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar hakim ve savcılara zam Söz konusu malum. Bu denetçileri de etkileyecek değil mi