SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@Harun-Resid Mesele sıralamada ilk 45 e girmek arkalarda kazanınca bi anlamı kalmıo
-
Çok haklısın hocam. 2 hafta önce çalıştığım iktisadı komple unutmuş gibi hissediyorum. İlk 45 hayal gibi benim için de hayırlısı Kim çok çalışıp hak ettiyse o kazansın inşallah @KNUT-Wicksell
-
@KNUT-Wicksell neden hocam? Yani neye dayanarak böyle söylediniz
-
@KNUT-Wicksell Yok hocam öyle bir şey, ilk sıralarda olup alınmayan da çok kişi var ve bir çok kurum bu şekilde ne yazık ki..Hiç belli olmaz yani,ümitsiz olmayın şimdiden
-
gazi fen edebiyat fak.nasıl gidiliyor arkadaslar
-
@iibflibirgarip Nerden gıdecen hocam.
-
@garipbülbül kurtuluştan gidicem besevler metroda insem gidilir haritadan uzak gibi duruyor
-
10 dakika besevler metrodan bende kurtuluştan binecem.
-
Ben de gazi fen edebiyattayım da nasıl gidecem ne yapacam hiçbir fikrim yok
-
Kızılaydan bir otobüs bunun mükemmel yakınından geçiyor yanlış hatırlamıyorsum, batıkenk - mamak ama numarasını hatırlamıyorum otobüsün- mamak tarafına değil batıkente giden tarafa binerseniz inebilirsiniz, tam nereden geleceğinizi yazarsınız yardımcı olucak insanlar olur bide bunun stresini yaşamayın sınavdan önce @Harun-Resid
-
Çankaya belediyesinin önünden 220 ye binerseniz önünden geçmesi lazim, ama gene de teyide muhtaç bi bilgi yüzde yüz emin değilim
-
Arkadaşlar kızılaydan 383 tam onunden geçiyor ama metroya binmek en iyisi otobüsün ne olacağı belli olmaz
-
Gazi FEF için;
Arkadaşlar ÇANKAYA BELEDİYESİ'nin önündeki duraktan:
220-221-340-383 numaralı otobüsler,
Sıhhıye köprü üstünden, ostim/batıkent ile eskişehir yolu hattından geçen etimesgut, ümitköy vs. dolmuşlar(kızılaydakiler değil, sıhhıye! )önünden geçer. Sabancı Kız Öğrenci Yurdunu geçtikten sonraki duraklar sizindir. Allah yardımcınız olsun. fakültenin arkasındaki kütüphaneyi görürseniz bizi de anın
-
Arkadaşlar para banka kredi bölümünde finansal piyasalar kısmından da sorular varmış geçen yıllarda şimdi bakınca gördüm. Çıkabilecek önemli konular nedir finansal oiyasalarda
-
Yarın öğlen Gazi ye yakın bi otel bulursam sanırım pek sorun olmayacak bu konaklama işi. @T-R-Malthus Teşekkürler Para kısmından ısrarla sorulan Para politikası araçları buna yakın bir şey gelir diye düşünüyorum açıkçası @KNUT-Wicksell
-
o değil o kadar sayfalarca yazı ÖSYM nin verdiği dandik kalemlerle nasıl yazılacak buda ayrı bir soru işareti kafamda kafayı yedirtir heralde kalem ucu.
-
Mecburen kalem traş kullanacağız. Yoksa 3 dakikadan sonra kalem ucu rezil duruma gelecek 5 dakikadan sonra da yazı rezil olacak.
-
@Harun-Resid Sayfalarca yazdık da kalemi beğenmioz. Soruların cvplarını bilek de hertürlü yazarız
-
Vallahi bende kalem sıkıntı Kalem iyi olunca yazı da hoş oluyor bir anda el yazısına dönüyor kendimde şaşırıyorum Sayfalarca yazacağımı da hiç sanmıyorum bu arada Soru neyi soruyorsa onu yazarım @KNUT-Wicksell
-
Büyük sınava saatler kaldı.Allah yardımcımız olsun.