SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@ceronimo hocam bu kesin bilgi değil mi çan sisteminin devam etmesi?
-
Stresten olucek olan bi ben miyim.test sınavına kazanamam diye girmiştim klasike hazırlıksız yakalandım.boş kağıt verip rezil olmaktan korkmuyor değilim
-
Çok dengesiz soru sormazlarsa yazılır illaki bir şeyler fakat mali uyum, mali kural gibi üzerine doktora tezi yazılacak sorular sorarlarsa garip şeyler çıkar ortaya @iibflibirgarip Beni de muhasebe korkutuyor. İlgili mevzuat olayı kafa karıştırıcı ve nerden çalışacağımı hiç bilmiyorum.
-
Son sınav bilgisi. Muhasebe amortisman ve değerleme önemli birde vazgecilen alacak değersiz alacak ların olduğu bölüm başka bir yerden vergi mevzuatı temelli sayısal soru gelmez sanırım.
-
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize ben testi geçemedim ancak nacizane bir önerim olacak. Ozan Bingöl'ün vergi uygulamaları kitabı size yardımcı olabilir. Daha önce bir kaç kez önüme çıktı kitap ancak almadım, inceleyin hoşunuza giderse tavsiyelerinizi alırız bir daha ki sınav için
-
Sonuçlar harbi 27 ocak ta yine çok geç . Bu sefer de yaklaşık 2 ay çan olur mu olmaz mı die bekle
-
Şu ayın 18inden beri yaşadığım stresi hiç bir dönemde yaşamamıştım. Hayırlısıyla girsekte öyle veya böyle geçse gitse.
-
Sınav giriş belgeleri sisteme yüklenmiş arkadaşlar
-
Gazi fen edebiyat
-
Sınavda gozetmenler sayıstay gorevlileri mi oluyor yoksa ogretmenler mi ,
-
Sayıştayla bi bağlantısı olmaz bence gözetmenlerin. Öğretim görevlilerinden seçilir
-
maliye ile kompozisyondan muhteşem tırsıyorum.ama sadece 90 kişinin elenmesi çok iyi
-
Bende maliyeden tırsıyorum
-
@kralex İktisatı küçümseyin o da ayrı bi dert
-
Benim gibi hissedenleri görünce üzülsem mi sevinsem mi bilemedim uzun zamandır sinav heycani yaşamıyormuşum, uykusuzluk bir yandan sinir stres bir yandan Allah yardımcımız olsun. Bende en çok maliyeden tırsıyorum yani bu kadar ciddi maliye caliscaksin deseler hadi lan ordan derdim:)
-
Kısa sürede 4 ayrı dersi klasik olarak bitirdim ortaya bi salata yaptım resmen Garip kolay bir testin ardından çok uçuk kaçık klasik sorular gelecek gibi hissediyorum da hayırlısı artık Sınavı da geçtim kalacak yer de ayrı dert.
-
sınava 2 gün var ben hala laylaylom.
bir dinama kiev-beşiktaş maçı da bu haftasonu benim için yaşanacak. Sayıştay 6- ishack 0 -
Kendime not: sayıştay sınavından sonra bu ruh durumuna düşmemek için düzenli çalış. ( çalışmadı)
-
Ben tam sınırdayım yani patladım patlıycam olur olmadık yerlerde gülmeye başladım asabım bozuldu iyice hayırlısıyla şu pazartesine bi çıksaydık.
-
Tam çalışmadım diye pişman olacam sanki, nalet olasıca sınav takvimini böyle sıkışık yapanların kulaklarını çınlatıyorum.