SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
@KNUT-Wicksell son konuştuğum bayan pazartesi dedi. Başkan dediği kişi kimdiyse O öyle demiş.
-
Hakim ve savcılara 2700 TL zam geliomuş beyler haberiniz olsun memurlar. Net haber yapmuş
-
7/1 denetçi maaşı 6321 den 6721 e çıkacak 400 lira zam.
-
- Derece hakime 2700 tabiki alttakilere daha az
-
Arkadaşlar günaydın.ÖSYM'yi aradım.(3 kez)İlk açan bayan yardımcı olacaktı,tam konuşurken ses kesildi.Süre bitti sanırım.Diğer ikisi,bilgi yok diyip kapattılar.Sizler de bir ararsanız güzel olur.
-
Ben aradım. Görüştüm bayan ile.
"Sayıştay sınavı ile ilgili bir bilgi henüz gelmedi. Siteyi takip edin" dedi.
Hayırlısı bakalım. -
ben de aradım. siteyi takip edin denildi. artık kafamda kurmaya başladım..
-
@faizkoridoru yeni link yok mu acaba???
-
Sınavı yapmadan açıklama tarihi gelirle sonra o tarihte sonuçları açıklama Güler misin ağlar mısın
-
@Harun-Resid cuma günü sabırsızlık vardı heyecan vardı telefonun başından ayrılamama vardı; bugün kocaman bir boşvermişlik. Açıklansın da önümüze bakalım modu...
-
Bugün de açıklamazlar bence. Hiç ümidim yok
-
@Harun-Resid neyi beklediğimizi bile bilmiyoruz, sadece sistemde sorun olmadığını biliyoruz o kadar
-
Arkadaşlar bence Sayıştayla iletişime geçip sesimizi duyurmak sorun daha kolay hallolabilir yoksa bunların bugünde açıklayacağı yok
-
sayıştayın alakası yok hocam ösym açıklayacak sayıştay da ona göre hareket edebilir ancak
-
yok arkadaş cuma günü pazartesi açıklanacak diyenleri, sistemsel hata var diyenleri işten çıkartmışlar sanki. kimi arasak biz öyle bir şey demedik bizim öyle bir duyumdan haberimiz yok diyor. bugünden ümidim vardı ama artık belirsizleşti iyice. sistemsel hata falan da yok apaçık yalan söylemişler
-
Takipte kalın lafından baska bildikleri birsey yok. Hea birde bilgilieri yokmuss
-
'Gün içinde açıklanacağı bildirildi bize,işlemler yetişirse bugün açıklanacak'. dediler.
-
Linkten anlayan arkadaşlar yeni link var mı acaba?
-
hocam cuma günü yazan arkadaşın dediği şekilde bakıyorum açılan bi link yok
-
@fiscaldrag 45 gün boyunca ne yaptı bunlar neyi yetiştirecek artık şaka gibi