Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
@burcuburcu haklısınız belki ama bizim günahımız ne onu anlamadım mantıklı olan önceki işi bitirip diğerine geçmek değil midır?
-
@oguzhan24 hocam ayni durum aspb denetçi yardımcılığı için de geçerli.İlan geçen sene aralık ayında çıktı ve mülakat 5 ay önce yapıldı ama hala sonuçlar açıklanmadı.
-
@serinred doğrudur da bunlar normal şeyler değil. Ne yapılmaya çalışılıyor anlamış değilim.
-
@oguzhan24 ohali bahane ediyorlar sürekli ve imza aşamasında aylarca bekletiyorlar
-
Ben aranmadığım için kaybettim sayıyorum kendimi.aranan arkadaşlar arayıp sürekli sorsunlar belki süreç hızlanır. Naklen uzman mufettiş aldılar 250 300e yakın onlar bile başladı .15 kişiyi seçemediler bi türlü.
-
@serinred ne yani bitti ama bilerek mi almıyorlar dertleri ne ki
-
@oguzhan24 bizim sorusturmalar biteli bir aydan fazla oluyor lakin bürokrasiye takıldı diger kurumlarda durum nedir bilmiyorum
-
@serinred siz nerden öğrendiniz. Aramaya binaen çıkarımınız mı yoksa bilgi mi aldınız?
-
@serinred bir de bürokrasi derken ilk bakan değişti yaz sürecinde eyvallah da şimdi herkes aynı bizden sonra verilen ilanlar bile alınmış daha ne bürokrasisi normal değil bu süreç.
-
@oguzhan24 hocam baskan yardımcısı ile konuşuyoruz sayfa yöneticisi de konuştu
-
@serinred Bilgim yok burada yazıldı mı hiç hatırlamıyorum. Peki ne diyor Başkan Yard.?
-
@oguzhan24 hocam ben aspb icin konuştum gecen ay sonu açıklamayı düşünüyorlardı kendisi söyledi ama ohalden ötürü uzadı dedi..sizin bakanlıkta durum ne bilmiyorum ararsanız belki bilgi verirler
-
@serinred Hocam öyle yazdın ki dediklerin burası için zannettim ben de aspb de doğrudur ama burada direk benim sorulara cevap niteliğinde yazınca msb için gibi algıladım senin cevapları. Bir an dedim ne ara belli oldu 1 ay önce vs. Allah bildiği gibi yapsın sizi
-
@oguzhan24 hocam biz de perişan olduk sormayın beklemek cok can alıcı en azından böyle bir ortak duygumuz var
-
GEÇEN HAFTA SENDİKA ARACILIĞI İLE ARATTIRDIM DAHA BİR ÇALIŞMA OLMADIĞI SÖYLENMİŞ YANİ BÜYÜK İHTİMAL KURUL TOPLANACAK YENİDEN İSİMLER ÜZERİNDEN SON ŞEKLİNİ VERİP AÇIKLIYACAKLAR.BENDE AB UZMAN YRD. İÇİN GİRDİM BEKLİYORUZ AYLARDIR NASİBİ VE REFERANSI OLANLAR İÇİN HAYIRLISI OLSUN
-
@ümitvâr MSB Mİ AB UZMAN YRD. İÇİN Mİ GİRMİŞTİNİZ BENİ HENÜZ ARAYAN OLMADI DAHA:( BEN SORDURTTUM DAHA BİŞEY YOK DİYOLAR DA
-
@maliyeci1983 ben uzman yardımcılığı için arandım ab değil ama şeyi anlayamadım bu kadar ay geçtikten sonra daha neyin üzerinden geçecek kurul mülakat sonuçları nşa da aynı gün belli olur notlar alınır en fazla 1 hafta içinde toplanıp en iyiden kötüye sıralanır daha doğrusu en çok tercih edilenden en az olana. Bence her şey bitti sadece güvenlik konusunda diğer kurumlardan çok daha hassas davranıyorlar bu yüzden aktif takip vs devam ediyor olabilir öbür türlü pek mantıklı gelmiyor.
-
Açıklanmış
-
yine hüsran
-
@gülümsekaderine kazandınız mı hocam