Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
hala bu başlıkla ilgilenen varsa, kurumdan aldığım bilgiye göre soruşturmalar devam ediyormuş bilginize...
-
@ümitvâr Ben ilgileniyorum ve merakla bekliyorum çünkü bu ilana başvurular yeni başladığı anda İçişleri'ni kazanmasaydım, bu ilandaki her iki kadroya da 94'le başvurup sonuç bekliyor olacaktım...
-
Arkadaşlar bugün aranan oldu mu ya da dün. Beni arayıp herhangi bir yerde işe başlayıp başlamadığımı ve eğer olumlu olursa gelip çalışmak ister misiniz diye sordular. Zannımca az kaldı sonuçların belli olmasına.
-
@oguzhan24 o kadar kurum sınavından mülakatından elendim bu soylediklerini ilk defa duydum.arayıp ister misin demek nedir.bundan da avucumuzu yaladık desene.
-
@oguzhan24 sizin muhtemelen olumlu olmustur. Basarili olanlarin arandigini dusunuyorum. Hayirli olsun simdiden
-
@hebenneka Daha önce duymadıysan forumu takip etmemişsindir zira bu yeni bir durum değil. Bu sene başlarında yapılan ÇSGB AB uzman yrd alımında da başvuranlar yüksek puanlı olduğu ve alımın sonuçlanması geciktiği için kurum asilleri açıklamadan önce arayıp gelip gelmeyeceklerini sordu ve bir hafta sonra da listeyi açıkladı. Ona rağmen feragatler oldu ve bildiğim kadarıyla 2. Yedeğe kadar çağırdılar. Bu yöntem bence çok iyi, böylece bircok kurum gibi yedekleri çağirdıktan sonra bile boş kontenjan bırakmıyorlar.
-
evet, onca zaman sonra msb'den ses gelmesi beni çok şaşırttı. yani ben de arandım. listede olacak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. olmayanlara daha güzel kapılar açılmasını temenni ediyorum.
-
@hebenneka ya ben kötü amaçlı yazmadım durumu anlamaya çalışıp buradaki arkadaşları bilgilendirmek istedim keza takasbank içinde aynısı olmasa bile benzer dırım vardı arkadaşların yazdığı ab tarafı için de. Umarım kimseyi kırmamışımdır.
-
@oguzhan24 kırılmalık bi durum yok ustad.daha önce hiç denk gelmediğim bi uygulamaydı.açıklanma süresi uzun sürdüğü için böyle bir yok denemiş olabilirler.Benim isyanım kendi kısmetsizliğime
-
@hebenneka estağfurullah ben merak ettiğim için yazdım malum hepimiz uzun zamandır beklıyoruz hatta unutmuşum ben artık haber vereyim belki herkesi ararlar diye sordum.
-
Arkadaslar günaydın. Bu kurum yahut işle ilgili bildiğiniz, duydugunuz bir seyler var mı? Avantaj dezavantaj, çalısma sartları vs.
-
@ümitvâr ya vallahi hiç birşey yok bilgi anlamında kurum malesef genelde bilgi verilmiyor bir de bu ilan ilk defa dışarıdan uzman yardımcılığı olarak verilmiş muhtemelen daha önce kimse alınmadığı için de bilgi bulmak mümkün değil. Zannımca yönetim bazlı bir iş olur ayrıca kişisel gelişim üzerine biraz askeri eğitim ( fiziki olamayan, mantalite olarak) yetiştirme olabilir.
-
arkadaşlar aramalar bitti mi? yani beni arayan soran olmadı da şu ana kadar, bu başarısız olduğum anlamına mı geliyor acaba? Bir de aranan arkadaşlara ab uzman yrd ile milli savunma uzman yrd arasında bir tercih imkanı sunuluyor mu birçok kişi her iki mülakata da girmişti zira, yoksa arananlar sadece milli savunma uzman yrd için mi arandı?
-
@giantsbane departman sormadılar benim sadece uzman yardımcılığı içindi ab değil
-
@oguzhan24 anladım teşekkürler. AB ‘ye sıra gelmemiş olabilir o zaman, ben sadece ona girmiştim
-
@giantsbane açıkçası ben bu hafta teklif yaparlar dedim grupta yazılanlardan sonra ama muhtemelen kasım ayı içinde belli olur.
-
Aramaların üstünden 3 hafta geçti hala sonuç yok.ilginç.
-
@hebenneka bende şaşırdım
-
Arkadaşlar bilgi alan kimse var mı acaba çok ilginçtir mayıs sonrası alım ya da mülakat yapanların çoğu belli olmadı kamuda neler dönüyor bilgisi olan paylaşır mı? Yakında 1 yıl olacak msb ilan şubatta verilmişti. Şuan 10 ay oldu
-
@oguzhan24 her alımda süreler daha da uzuyor olan bu