Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
@vanbismarckth Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor içinde söyledi:
@adayadayadayı ne aciklamasi yapti ki acaba?
Naci ağbalın yaptığı açıklamadan bahsediyodum
-
Arkadaşlar arayabileceğimiz bir numara var mı? Kaç gün geçti, bir liste hazırlamak bu kadar zor mu?
-
-
Her ikisi de 92 küsür ile kapatmış. Gerçekten bu kadar yüksek kapatacağını tahmin etmiyordum. Gene hüsran...
-
Her iki listede de adı olan arkadaşlar...
Gerçi size değil, başvuruda bir engel oluşturmayan sisteme kızmalı.
Hayırlı olsun... -
@huzuri P74 puan türüm 93,21 olduğu için ve şansıma P74 puan türü her iki ilanda da kullandığı için eğer İçişleri'nde işe girmemiş olsaydım puanların 1 yıl geçerli olması her ikisine de başvurup listeye girecektim. Puanı iyi olup da halen işe girememiş arkadaşlar için güzel bir fırsattı. Birçok mülakat listesine henüz işe giremeyen birçok aday gördüm. Zaten listeye girmeyi kıl payı kaçırmış olsanız bile halen mülakata hak kazanma imkanınız var zira şu ibare önemli:
Süresi içerisinde yapılmayan, eksik belge ve/veya bilgi bulunan ve atanmak için gerekli şartları taşımadığı tespit edilen başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve en yüksek KPSS puanına sahip sıradaki adaylar çağrılacaktır.
-
Listede adı olan ve belli kurumlara yerleşen en az üç isim var tanıdığım, başkalarının hakkını düşünüyorlarsa belge teslim etmezler. Yerleşmişsiniz artık bu neyin hırsı?
-
Diplomanin onayli ornegi kabul edilmiyor mu
-
@Diamond onaylı örneği+ aslını da istiyor
-
başvuru formunun e-maille göderilmesini istiyor da formdaki imza bölümü ne olacak.orası dahil değil mi?yoksa imzayı da atıp tarayıcıda taratıp pdf halini mi göndereceğiz?
-
Arkadaslar ben muracat ederken basvuru formunun ciktisini almamistim.istenen belgeler arasinda basvuru formunu da var..onu nasil halletmem gerekiyor
-
..............
-
@gecegezen aradınız mı peki? Ben postayla başvuru yapıcam diploma aslını göndermek sıkıntı.
-
..........
-
Ayrıca duyuruda "g. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 sayfa olan form, adaylar tarafından doldurma talimatına uygun olarak bilgisayarda BÜYÜK HARFLE doldurulacak, arkalı önlü olacak şekilde 4 (dört) suret çıktısı alınacaktır. Fotoğraf yapıştırılarak imzalı olarak teslim edilecektir.) " yazarken formu indirdiğimizde uyarı olarak 3 suret olarak çıkarın ve asla fotoğraf yapıştırmayın renkli fotoğraf baskısı yapın diyor. bu kadar muallak olan bir başvuru yapmamiştim daha önce
-
kaç defa aradım açan yok :((
-
..........
-
@gecegezen hocam başvuru formu dedikleri benim anladığım müracaat ederken karşımıza çıkan form değil de kendi hazırladıkları link olarak da
http://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/AB UZMAN YARDIMCILIĞI BAŞVURU FORMU.xls koydukları şu form o açıdan endişelenmenize gerek yok.Diplomanın aslını isteyerek aslında kendi sundukları postayla başvuru imkanını yok etmiş oluyorlar yani en azından ben diplomasının aslını postaya verecek kadar rahat birini tanımıyorum.
Güvenlik soruşturması formları benim daha önce başka kurumlar için doldurduklarımdan biraz farklı doldurup çıktısını aldığınızda fark edersiniz zaten teknik olarak vesikalık fotoğraf yapıştırmak mümkün değil gibi, yalnızca ağzınız belki burnunuz sığar o boşluğa o yüzden bilgisayardan vesikalığı oraya ekledim renkli çıktısını aldım gayet güzel oldu. 4 nüsha almanızda da fayda var bugüne kadar kurumlar hep 4 kopyasını istediler bu formun neden bilmiyorum vardır bir sebebi. ama tabi burası Türkiye, belge teslimine giderken yanımda yedek fotoğraf bulunduracağım yok yapıştır derlerse diye.
@Liyakat hocam ben ikisini de gönderdim. hem bilgisayardan doldurulmuş halini hem de imzalı fotoğraflı halini tarattırıp ekledim maile.
-
Ben dun aradim Diplomanin onayli ornegini kabul edeceklerini soylediler
-
@Diamond yani aslını göndermeye gerek yok mu?çünkü aslını posta ile göndermeyi hiç istemiyorum.ama kalkıp istanbuldan ankaraya gitmek de istemiyorum şimdi.