Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
@maliyeci1983 ben sınava girmedim hocam
-
BIKTIM ARTIK YA BU KAÇINCI ELNMEK SAYAMADIM DENECEK ÇOK SÖZ VAR AMA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR DÜNYA MSB UZMANI NAKLEN ALDILAR BİR TANE İNGİLİZCE BİLEN KPSS OLAN YOK LAY LAY LOM ALDILAR BİZ DÜNYA KADAR DİL PUANI KPSS PUANI İLE İSTEDİĞİMİZ MESLEĞE GİREMİYORUZ HERŞEYEDE NASİP DEĞİLMİŞ DENMEZ BU KADAR LAF KADERE BAĞLANMAZ KEDİNİN FARE İLE OYNANDIĞI GİBİ OYNANIYORUZ....BİRLEY DERDİM AMA NEYSE ANLAYAN ANLADI BİZ MÜSLÜMAN TÜRKLERİN HERŞEYİ ÖTEKİ TARAFA BIRAKMA GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VAR BİZDE ÖYLE YAPALIM YAŞ 35 OLDU ARTIK KPSS MACERAM BÖYLECE SONA ERDİ YENİLERE BAŞARILAR .... ÖNERİM ŞU HERKESİN BİR ANNESİNİN KARDEŞİ VAR AMA MÜHİM OLAN AKRABA OLMAYAN DAYILARDIR NOKTA........
-
@oguzhan24 nasil sonucunuz hocam
-
Ben kazanmışım çok şükür. Allah kazananlara hayırlı uğurlu eylesin, ihtiyacı olanlara tez vakitte daha güzelini nasip eylesin. Ama çalışma ortamıyla ilgili hiçbir fikrim yok. Bir bilgisi, duyumu olan varsa olumlu/olumsuz çok yardımcı olabilir.
-
@ümitvâr HOCAM BEN GELİR UZMANIYIM MALİYEDE BİZDEN NAKLEN MSB UZMANLIĞINA GEÇEN ÇOK ARKADAŞ VAR KAPALI BİR ORTAM TELEFON İNTERNET YOK YENİ YENİ İMKANLARI ASKERLERDEN SİVİLLERE GEÇİYOR İÇERİSİNDE HAVUZA KADAR SOSYAL İMKAN VAR KAFELER LOKANTALAR PİDECİLER:) MAAŞ BİLMİYORUM UZAMNLARIN 4.1 DERECE KADEME EŞİ ÇALIŞAN 5.800,00 CİVARI YARDIMCIDA TAHMİNİN 4600 FALAN ALIR SABAH MESAİ SAATLERİ DEĞİŞİYOR 7-16,8-17,9-18,10-19 GİBİ BU ÇALIŞMA BELLİ OLMUYOR ÖNCEDEN HABERLİ DEĞİL BİLDİĞİM BU
-
@ümitvâr AB Mİ MSB Mİ SİZİN
-
@maliyeci1983 Teşekkür ederim hocam, benimki savunma uzman yardımcılığı
-
@maliyeci1983 Ama çok ilginç geldi telefon olmaması, saatlerinin düzensiz olması falan
-
@ümitvâr HAYIRLISIYLA BAŞLAYIN DEMİŞTİNİZ DERSİNİZ HOCAM BAŞARILAR ŞİMDİDEN
-
@ümitvâr LİSTE HALİNDE AÇIKLAMAMALIRININ SEBEBİ NEDİR ACABA SİZCE
-
Arkadaslar kazananlardan Guy kazanmış olup feragat edecek var mı acaba?
-
@shady1 yeni gördüm başarısız ne kadar komik ne diye aradılar 40 gün öncesinden dalga geçmek için mi? Ya sabır neyse hayırlısı olsun.
-
@oguzhan24, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
@shady1 yeni gördüm başarısız ne kadar komik ne diye aradılar 40 gün öncesinden dalga geçmek için mi? Ya sabır neyse hayırlısı olsun.
Boşver dostum spk olur insallah
-
@shady1 vallahi inşallah da zannımca bir pislik var bu işte kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama benimle alakalı dertleri var belli o da olmayacak gibi.
-
burada bu sınavı kazanıp şu an atama bekleyen var mı?
-
@ümitvâr bi sen varsin heralde sizin iş iyice yılan hikayesi oldu hocam ya
-
oldu vallahi