Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
başvuru formundaki ''onaylayan'' bölümünü onlar mı dolduracak?o kısma dokunmuyoruz değil mi?
-
Ben onayli ornegini gonderdim zaten kimse de kalkip diplomasini gondermez kabul edeceklerini soylediler bu durumda fotokopisine de gerek yok noter onayli ornegi yeterli
-
@Diamond üniveriste onaylı olanı da oluyor değil mi?
-
@giantsbane belgeleri teslim ettiginizde yazdiklarinizdan farkli bir seyle karsilasirsaniz paylasir misiniz
-
@Liyakat o kadarini bilmiyorum ben sadece noter onayliyi sordum sizi yanlis yonlendirmek istemem
-
@sa06 aman üstadım bana güvenip beklemeyin ben İzmir'de yaşıyorum 2 Nisan'da YDS'ye gireceğim, 3 Nisan'da yani son gün Ankara'ya gidip belge teslim edeceğim. eğer nickinizdeki 06 ankaraysa biz sizin paylaşımlarınızdan istifade etmek isteriz.
-
@giantsbane Ankara da ikamet ediyorum ama sehir disindayim şu an. Yani ben de son gun teslim edecegim Yine de yazdiklariniz mantikli geldi. Ben de o sekilde yaparim artik.
-
@giantsbane başvuru formundaki ''formu inceleyen'' kısmını kim dolduracak.boş mu bırakacağız.kurumu arıyorum ama açmıyorlar da
-
@Liyakat formu inceleyen doldurur hocam neden bana sordunuz anlamadım o kısmın bizimle alakası yok
-
@Diamond Bu güzel haber oldu, teşekkürler, ulaşmak zordu telefonla... Ankara'da olsak gösterip geri alma imkanı var lakin diplomayı postayla göndermek zor olacaktı; ben okul onaylı gönderdim.
-
şu word dosyası üzerinde değişiklik yapamıyorum yardımcı olur musunuz?
-
kaç defa aradım bir kez bile açmadılar ya kafam rahat etsin diye şu diploma meselesini soracaktım.sonunda aslını göndermedim sadece üniversite onaylı fotokopiyi gönderdim.inşaallah bir sıkıntı çıkmaz.
-
@Liyakat genelde noter onayli istiyorlar hocam, umarim kabul ederler sizinkini.
-
@lisbeth duyuruda bu konuda bir ayrım yapılmamış.asıl merak ettiğim posta ile başvuranların diplama aslını gönderip göndermediği.
-
Mantik olarak zaten asliyla gidip onaylatmayacagimiz icin yani postayla gonderecegimiz icin onaylı örneği kabul etmis olmalari gerekir yani aslini alip gitsem zaten onlara onaylatirim neden onaylisina para vereyim ki di mi ? @Liyakat
-
merak ettiğim bir konu var.msb uzman yardımcılığından daha iyi bir kadroya(kaymakamlık,başbakanlık uzmanlığı gibi) geçişte muvafakat sıkıntısı yaşanır mı?yoksa bu açıdan diğer bakanlıklardan bir farkı yok mu?
-
2 ilana da başvuran arkadaşlar ne yaptı? Noter onaylı diploma 2 sine de konacak mı?
-
@Liyakat hocam siz o kurumları kazanın herhangi bir problem olmaz, her türlü muvafakat verilir. Olmadı söke söke alırsınız, kimse oralara geçmenize mani olamaz.
-
mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak?bilgisi olan var mı?
-
@Liyakat biraz sürer çünkü evrak teslim etmeyen adaylar yerine sıradaki adaylardan evrak isteyecekler.