Askerlik tecili için yüksek lisans
-
Arkadaşlar yarın askerlik şubesine gidecem tecilin beriye gelme durumunu soracam
-
Arkadaslar ne zman mezun olduysaniz 2 sene ertelendiniz mesela 15.06.2016 da mı mezun oldun 15.06.2018 e kadar tecillisiniz peki neden mi 31.09.2018 yazıyor yani 3 ay daha ertelenmiş deniliyor onun sebebi ise sen 2 yıl tecillisin tecilin bittiği andaki diğer cep grubu ile askere gideceksin diye 3 ay ertelenmis görünüyor
-
Beyaz kardeşim sen agustos ilk haftası askere gideceksin eğer tecil yaptirmasan tabi yani 30.06.2017 e kadar muayene için gideceksin ağustosta askersin
-
@eapr peki benim edevlet ve askerlik şubesi arasında 30 günlük fark var. Askerlik şubesinde en üstteki yazan tarih mi geçerli?
-
@beyazenci kardeşim 30.06 senin en son askerlik şubesine gidip görünmen gerek ki seni agustos celbine yetistirsinler yani haziran son haftası gideceksin goruneceksin seni sınıflandırmaya alacak ve temmuz 20 ve sonrası yerin belli olur agustos ilk haftası gidiyrosun
-
@eapr dostum son olarak; 01.06.2017-30.06.2017 arasında tezsiz yüksek lisansa başvursam(esenyurt üniversitesi). Tecil olur değil mi?
-
@beyazenci kardeşim yerin belli olana kadar tecil yapabilirsin sıkıntı olmaz yani evet sorun yok herhangi gi bir üniversitede yap tecil olursun
-
@eapr tamam o zaman Haziran'ı bekleyeyim teşekkürler
-
@beyazenci eğer özel unv ise sıkıntı olmaz diye düşünüyorum mesele para ama devlet ise kimisi eylülde açar haberin olsun kaçırma
-
Arkadaşlar merhaba,
İki dönemdir işlerden dolayı gidemediğim tezli yüksek lisans programımla 1-2 hafta içerisinde ilişiğim kesilecek. Okul Askerlik Şubesi'ne yazı gönderip tecilimi iptal ettikten sonra hemen bir uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programına kaydolsam askerliğimi tecil ettirebilir miyim? Tezliden sonra tezsize başvuruyor olmam tecile engel olur mu?
-
@beyazenci hocam benimde askerlik subesinden aldigim kagitta 30.09.2017 tarihine kadar askerlik yonunden bir sakinca yoktur yaziyo. Ama e devlette 18.06.2017 yaziyo. Hangisine gore hareket edicez ?
-
@magduriibfli askerlik şubesine hocam
-
@kml hocam bir de şunu sormak istiyorum bilen varsa yardimci olursa sevinirim. Benim tecil bitis tarihi olarak 18.06.2017 yaziyo. Ben o tarihten sonra atiyorum 20.06.2017 de yuksek lisans icin basvuru yapabiliyo muyum ? Bir arkadasim yapamazsin dedi. Bilgisi olan var mi ?
-
@magduriibfli kardeşim haziran resmi olarak bitiş tarihi senin askerlik işlemlerin 30 eylülden sonra başlayacak yani 30 eylüle kadar kaydını yaptırırsın zamanı geldiğinde de yüksek lisans belgenle birlikte tecilini yaparsın veya eğitime başladığın üniversite otomatik gönderir.
-
arkadaşlar merhaba, ben de tezsiz yüksek lisans yoluyla askerlik tecili yapmak istiyorum. mezuniyet tarihim 19 ocak 2015 tecilim edevlette 19 ocak 2017'ye kadar askerlikle ilgili bir sakıncası yoktur diyor. fakat askerlik şubesine 31 mart 2015 tarihinde gitmiş ve kağıtta muhtemel celp dönemi mayıs ayı yazıyor. şimdi ben bir üniversitenin tezsiz yüksek lisansına kayıt hakkı kazandım. buraya kayıt yapsam ve derslere gitmesem sadece sınavlara gitsem kaydım silinir mi ve ben kayıt yapsam tecil otomatik mi olur yoksa benim mi bir işlem yapmam gerekir? bu sorularıma yanıt verebilir misiniz, lütfen.
-
Yüksek lisans tecili icin lisans tecilimizin sonuna kadar beklemek mantıklı mi ? Ben halihazırda yl yapıyorum.Tecil de bu haziran görünüyor.Hemen yapayım mi fark eder mi ? Bir de okul üzerinden mi şubeden mı yaparız.Lisans tescilini subeden yapmıştım zaten
-
@AKKygsz hocam kesin bilgi demi sinavlarla ve mulakatlarla gecirmem gereken zamanda askerlikle ugrasmak istemiyorum. O yuzden soruyorum mazur görün
-
Arkadaşlar yüksek lisansa kaydolduğumuzda askerlik otomatik tecil oluyor mu ? Olmuyorsa kendimiz tecil etmek için kayıt yaptirdiktan hemen sonra üniversiteden öğrenci belgesi alabilir miyiz askerlik şubesine vermek için.
-
Arkadaşlar benim e devlette 03/07/2017 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR yazıyor.Tecil için ne zamana kadar yüksek lisansa kaydolmam gerekir.Ve bu e devletteki tecil süresi doğru mu?Tam mezuniyetimin 2.yılına denk geliyor. -
Benim celp dönemim de Ağustos 2017 sevk işlemlerim 30 Haziran'dan itibaren başlıyor gözüküyor. Askerlik şubeye gittim. Kadın celp dönemin geçtikten sonra bakaya kalırsın dedi ancak yüksek lisans başvuruları da ağustosta olduğundan para cezası vs. bir sıkıntı olmaz dedi.