TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Askerlik tecili için yüksek lisans

YÜKSEK LİSANS
    askerlik tecili yüksek lisans
    238
    959
    341220
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      corleone @mia_1071 Son düzenleyen:

@mia_1071, içinde söyledi: Askerlik tecili için yüksek lisans

@corleone hangi bölüm için?

Kamu Yönetimi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Agor
        Agor @Umutsuz 0 Son düzenleyen:

@umutsuz-0 hocam okulun kaydınızı silip silmeyeceği kendi yönetmeliklerinde yazar, tez için alabileceğiniz ek sürenin ne kadar olduğu vs hepsinin yönetmelikte bulunması gerekir, askerlik teciliniz için maksimum olan 3 yıl 4 ay ne yazık ki dolacak askerlik tecil edebilmeniz zor görünüyor çünkü YÖK'ün yayımladığı yönetmelikte 3 yıl 4 ay net bir şekilde belirtiliyor. Farklı bir uygulama yapılıyor mu bilemiyorum ama yüksek ihtimal tecil süreniz bitecek, tez konusu da dediğim gibi okulun yönetmeliğine bağlı, kimi okullar tez için uzatma sürelerini 1 yıl yapabiliyor kimi okullarda bu süre daha uzun, bağlı olduğunuz üniversitenin yönetmeliğinden buna bir göz gezdirin yeterli cevabı alamazsanız tez danışmanınız ile bir an önce irtibata geçin o sizi yönlendirecektir.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • U
          Umutsuz 0 @Agor Son düzenleyen:

@agor Teşekkürler kardeşim. Okuldan net bilgi alamamıştım telefonla . Direkt öğrenci işlerine gittim ordan detaylı bilgi aldım. 2019 'un bahar yarıyıl sonuna kadar tezi bitirmeniz için süreniz var denildi. Ancak askerlikle ilgili kayıt tarihim olan 24/08/2015 tarihinden 3 yıl 4 ay sonrası yani 24/12/2018 tarihinde tecil süremin dolacağı bilgisi verildi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • A
            ahobaba Son düzenleyen:

Bozok universitesine on kayit yapabilen oldu mu

• M
              magicshotter Son düzenleyen:

Akradaşlar 30 haziranda sevk tarihi sonuydu. 25 inde tezsiz yl ye kaydoldum. Şuan bakaya gözüküyorum. Ne zaman işlemler hallolur? Benimle aynı durumda olan var mı?

• M
                magicshotter @Agor Son düzenleyen:

@agor benim 30 haziranda sürem doluyordu. 25 haziranda kayıt yaptırdım tezsizse ve şuan bakaya kaldım. Üniversitenin tecil işlemi ne zamana kadar hallolur. Biliyor musunuz ? Aradığımda biz evrakları gönderdik dediler.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Agor
                  Agor @magicshotter Son düzenleyen:

@magicshotter hocam kaydınızı yaptırdıysanız okulla uğraşmayın hemen askerlik şubesine gidip bilgi alın, yoklama istiyorlarsa e devlet ve aile hekiminden hemen o işi çözün ve askerlik şubesine gerekli belgeleri götürerek tecil işleminizi yapın, okuldan belge gitmeyebilir, bakaya kalırsanız yoklama yaptırmadan tecil olmayabilir.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • ?
                    Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Su an tez dönemine geçeceğim yüksek lisansı dondurup kasım'da askere gidebilirim değil mi ?

• Agor
                      Agor @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci hocam daha ileri tarihe gel demezlerse gidebilirsiniz, bizim bir arkadaşı 2 dönem sonra çağırdılar ama bedelli çıkarsa bu süreçte yığılma azalabilir bu yüzden kasım döneminde alabilirler.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • ?
                        Eski Kullanıcı @Agor Son düzenleyen:

@agor Bir forumda yüksek lisans tecil sürecinde tecili bozamazsınız demişler o yönden sordum hocam, 30 eylüle kadar tecilliyim,tez dönemine geçeceğim.Eylül'de yl dondurup tecil bozmayı planlıyorum

Agor 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Agor

@öğrenci yani tecil bozdurmak istenilince bozar askerlik şubesi, detay bilmiyorum ama pek mantıklı gelmedi bana.

• Agor

@öğrenci hocam okula gidip ilişiğiniz olmadığını belgelerseniz (dondurduğunuz süreçte) bu belge ile askerlik şubesine başvuru yapabiliyorsunuz, ben anlamadım yüksek lisansta tecil bozduramazsınız durumunu kim ortaya attı.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • ?
                              Eski Kullanıcı @Agor Son düzenleyen:

@agor Sabah saatlerinde facebook grubunda ya da başka bir forumda okumuştum hocam. O yönden buradaki arkadaşlardan da fikir edineyim dedim.

• M

@agor hocam şubeye gittim haftaya gelin bi daha bakalım dediler. Henüz sisteme düşmemiş olabilir dediler. Bekleyeceğim 1 hafta ona göre işlem yapacağım. Bu şekil olacağını bilsem bakaya kalıp kasıma yoklama olup tezliye başvururdum. Boşuna para verdik...

• M
                                  magicshotter @magicshotter Son düzenleyen:

@magicshotter bir de hocam haziran 30 u bitiyordu sevk işlemlerim. Ben yoklama yaptırmadım gitmeyecem diye. 25 i kayıt olurken bunu söyledim şubeye. Şube de zaten kayıt tarihin ne ise o geçerli olur demişti. Yani bakaya durumuna düşmeden kayıt olmuştum. Sanmıyorum bana muayene ol, ceza öde diyeceklerini. Çünkü sorduğumda kayıt tarihin 25 i ise korkma dediler. Benim merak ettiğim soru şuydu, ne zaman 25 inde kayıt olan birinin tecil işlemleri ne zaman yapılır? Bi fikir belirtin hocam. İlk defa böyle bir duruma düşüyorum. Açıkçası trafiğe çıkmıyorum kaç gündür...

• Agor
                                    Agor @magicshotter Son düzenleyen:

@magicshotter hocam okul ne zaman gönderir belli olmaz o durum ama panik yapacak bir şey yok bakaya duruma düşseniz bile kimse zorla askere götürecek değil 🙂 para cezası falan da olmaz zaten kayıt yaptırdığınız için ama işlemler için oyalanabilirsiniz ya da muayene olmadıysanız daha önce muayene olmanız gerekebilir.

• M

@agor zaten bakaya kalmışım şuan hocam. Hayırlısı olsun bakalım. Cevaplarınız için teşekkürler 🙂

• R
                                        refik.soydam Yasaklı Son düzenleyen:

sonrarı da bedelli çılgınlığı zati:)

• F
                                          friedman98 Son düzenleyen:

Süleyman Demirel de tezsiz yüksek lisans varmı ortalamalar kaça kadar düşer acaba ? 2.56 ile girebilir miyim

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Rorschach159
                                            Rorschach159 @friedman98 Son düzenleyen:

@friedman98 2.60 ile listenin 100 kişi dışında kalanlar oldu

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                                            -Rorschach in Watchmen

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 39 / 48
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti