2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@aslan-reyiz neden p22 demiş p48 olsun o zaman en az 10 kat bekliyorum ösym den 20 kat şaşırtmaz
-
p22 ne alaka kurum çeko puanları alanları ne yapacak o zaman.
-
Ben inanıyorum bugün açıklancak
-
@geleceğinuzmanı Ben bu ayın 15 inde açıklanacak diye bekliyorum
-
Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum . Bir tercih hakkınız olsa iş teftişi mi sgk teftişi mi seçerdiniz ? Neden ?
-
@sgk0606 İş teftiş kazananlarda bugün Başkan iyi geçmişse keşke teftiş sayfasını da şereflendirseydin be
-
@sgk0606 hiç kimseninde duyumu yok galiba
-
YENI ILANDA ÇEKO PUANLARINDAN ALIM YAPILMASI ICIN BASKANA YAZALIM MADEM OYLE. . .
-
@shady1 ceko puan türü elbette olacaktır. Fakat yanına ek olarak muhasebenin de olduğu bir puan türü koyarlar. Zira çekonun olduğu hiçbir puan türünde muhasebe yok. Kurum muhasebeyi saf dışı bırakmak istemeyecektir.
-
@baumol Hayır sadece meraktan sordum
-
@erkan geçtimiz ilanda p 118 puanında çeko yok, 4 lü var. Onunda muadılı puanlar belli. Hayırlısıyla p48 olacaktır diye düşünüyorum.
-
@pozitif evet ama son ilanda p46 'yı da ekledi ceko ağırlıklı olanı. P48 muhtemel dahilinde haklısınız
-
Twitter da beklentilerimizi dile getirmezsek bu beklentilerin karşılanmasını bekleyemeyiz arkadaşlar bence ilan geldiğinde şaşırmamak İçin şimdiden ilan Arefe’sinde fırsat varken başkana yazmak gerekir ben şahsen yazdım aynı duyarlılığı siz arkadaşlarımdan da bekliyorum çoğumuzun çeko çalışmasının ucu Sgk ya dayanıyor bunu unutmayalım ve unutturmayalım uzun oldu k.bakmayın
-
@geleceğinuzmanı Yok maalesef ama az kaldı
-
P48 Kesin, Çekonun Etkili Olduğu Puanlardan Birisi (P41-42 Muhtemelen), Extradan 1 Puan Türü Daha Olabilir. Tahminime Göre.
-
Başkan yeni ilanla ilgili tweet atıyor ama mülakat sorularına cevap vermiyor
-
@aslan-reyiz tw yok bende ne diyor sayın başkanımız aktarınız lütfen:)
-
@kazm, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@aslan-reyiz tw yok bende ne diyor sayın başkanımız aktarınız lütfen:)
2018 sgk başlığında paylaştım
-
Sinerji yapalım da açıklansın bugün
-
@sami totem yaptım sgk sitesine bakmayacağım bugün hiç